USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Волиньраді поговорили про зуби «чорнобильців»

5 Лютого 2013 17:04
Волинські «чорнобильці», які мешкають у районах, можуть протезувати зуби у всіх медичних закладах області, а не лише за місцем проживання.

Про це йшлося під час засідання постійної депутатської комісії Волиньради з питань соцзахисту населення, трудових ресурсів та з питань, пов’язаних з ліквідацією наслідків аварії на ЧАЕС 5 лютого.

Не в усіх населених пунктах на Волині, де живуть постраждалі від аварії на ЧАЕС, є лікувальні заклади, де можна скористатися послугами з безплатного зубопротезування. І «чорнобильці» часто звертаються із цим питанням до районних управлінь праці та соціального захисту населення.

У документі, який регулює порядок використання коштів облбюджету на пільгове медзабезпечення постраждалих від аварії на ЧАЕС зазначено, що «чорнобильці» можуть безплатно протезувати зуби лише у медустановах за місцем проживання. Тож, питання потрібно врегулювати, внісши зміни до цього Порядку.

Так, члени «соціальної» комісії підтримали відповідний проект рішення, де розглянули можливість того, що «чорнобильці» можуть самі обирати лікувальний заклад чи стоматполіклініку, де протезуватимуть зуби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus