USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Молодий ведмідь й досі бігає полями під Луцьком. ФОТО. ВІДЕО (оновлено)

16 Березня 2011 13:06
Ведмедю, який невідомо звідки взявся у селі Брище Луцького району, не можуть знайти господаря. Від жодних компетентних органів досі не надійшло офіційного повідомлення про те, як до населеного пункту потрапив звір і куди доправлять тварину, після того як встановлять, кому вона належить.

Як вже раніше повідомляли «ВН», про цей випадок повідомив мешканець села Брище. Ведмідь спочатку прийшов до його подвір’я, а потім попрямував до АЗС.

На разі органи влади лише з’ясовують між собою, хто має зайнятися вирішенням цієї незвичайної проблеми.

Тим часом на місці події присутні лише міліціонери, які здійснюють охорону громадського порядку.

За словами дільничного інспектора міліції Сергія Вознюка, тварина поводить себе не агресивно.
«Працівники органів внутрішніх справ роблять все для того, аби забезпечити належну охорону громадського порядку – регулюють дорожній рух і спостерігають за ведмедем», - розповів міліціонер.

На дикого звіра зупиняються подивитися багато людей. Серед громадян навіть найшовся сміливець, який вирішив погодувати тварину. Максим розповів, що він їхав до Ковеля, коли побачив ведмедицю.
«Ми почали його фотографувати, покормили із рук. Він не є великий. Хоче гратися просто, а люди його трохи лякають. Просто шкода, якщо його забере хтось у приватні руки», - каже Максим.

Між тим, працівники міліції ще поки не знають, звідки ж взявся ведмідь. Хоча очевидці події
розповідають, що вже хтось намагався забрати тварину, стверджуючи, що у нього є всі відповідні документи на неї. Чоловіки приїхали на власному авто та подалися в поле вслід за диким звіром.

Проте деякі з очевидців з недовірою поставилися до невідомих людей і попросили у міліції підтвердити наявність таких паперів. Однак в органах внутрішніх справ про такі документи нічого невідомо.
Таким чином, ведмідь й досі залишається без власника та продовжує бігати полями між населеними пунктами Брищем та Рокинями.

Приблизно о 15:00 звіра усипили і поселили у луцькому зоокуточку



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Лісівник Показати IP 16 Березня 2011 13:10
Він так хоче гратись - як маленький ведмедик боротись! Ця приказка якраз про нього. Весна настала, от йому й добре.
Конкевич Показати IP 16 Березня 2011 14:07
Люди! Поруч - Царське село. Погляньте на фото - клишоногий не виглядає таким, що зиму голодував, коли спав. Бідака втікла... Або цигани проїздили і згубили:)
Компетентний Показати IP 16 Березня 2011 14:38
Нехай відвезуть до Луцького зоокуточка. Там недавно побудували новий та великий ведежатник, поки його хтось не застрелив.
Рибалка Показати IP 16 Березня 2011 15:38
Чотирьох сомів, простромлених через жабри, несли на жердині браконьєри понад річкою Стир до моста на Ковельській. Поки усі ловлять ведмедя, добрі люди остями вигрібають з-під криги риб'ячі ями.Два поранених жирних соми викинулися на берег.
Zooboss Показати IP 16 Березня 2011 15:39
Інформацію перевіряти потрібно! Це не вона, а ВІН! Утік з "Турійського подвір'я" і вже в Луцькому зоопарку! А ось таких господарів - треба до відповідальності притягати!
фан карпат Показати IP 16 Березня 2011 15:54
Це самець, тому, мабуть, варто змінити заголовок.
Юрій Ричук Показати IP 16 Березня 2011 16:04
Уже змінили. І знаємо що це самець )))
не кажіть дурниць!!!! Показати IP 16 Березня 2011 16:29
Інформацію не тільки треба перевіряти, а й не поширювати неправдиву інформацію!
SPIKER Показати IP 16 Березня 2011 21:17
а скоро будуть нові заголовки:"Лучанам дошкуляють бездомні ведмеді.Куди дивиться влада і Дана Новарчук???"
Очевидець Показати IP 16 Березня 2011 21:56
Дільничному міліціонеру - орден!!!!!!!))))))) Попобігав він разом з тим ведмедем!!! А що там робили гаїшники - не зрозуміло))))) А взагалі ведмедик класний - дружелюбний такий.))))))
109 Показати IP 17 Березня 2011 09:16
зоопарк безсплатний
)))) Показати IP 17 Березня 2011 14:57
ПРЭВЭЭЭЭЭЭЭЭЭЭЭЭЭД МЭДВЭЭЭД!!! ))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus