USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Адвокат Савченко розповів про стан здоров’я українки

8 Березня 2016 13:49
Українські консули прорвалися до Савченко. Сьогодні, 8 березня, адвокат Надії Савченко Микола Полозов повідомив, що українські консули Олександр Ковтун та Віталій Москаленко у вівторок знову відвідали Надію в СІЗО місті Новочеркаськ Ростовської області РФ, - інформує ТСН.

"Видимого погіршення стану здоров'я у Надії немає, відчуває вона себе так само, як і вчора. Надія Савченко твердо має намір виступити завтра в суді. Їй необхідна Ваша підтримка!", - повідомив адвокат у себе в Facebook.

Адвокат також повідомив, що консули привітали Савченко зі святом.

Нагадаємо, 7 березня Надія Савченко оприлюднила нове звернення. У ньому вона заявила, що вийде на волю тільки на своїх умовах, а її приклад боротьби з російською владою є прикладом для наслідування.

Нещодавно за звільнення Савченко також виступили міністр Великобританії у справах Європи Девід Лідінгтон і президент Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) Педро Аграмунт.

Після чергового суду, 4 березня, українська льотчиця Надія Савченко, яку досі утримують у СІЗО в РФ, оголосила сухе голодування з п'ятниці. 3 березня в Донецьку Ростовської області Росії суддя не дав українській льотчиці і депутату Надії Савченко проголосити останнє слово і оголосив про продовження процесу 9 березня об 11:00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 8 Березня 2016 14:49
слава богу!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus