USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Чому ж ти в Москві з цим плакатом не стояла?!», – блогер до Савченко

7 Листопада 2016 07:00
Український блогер Андрій Алексін заявив про недолугість акції протесту депутата Надії Савченко, яка підтримала російського опозиціонера Ільдара Дадіна на Майдані Незалежності в Києві.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Фейсбуці.

«Надя, звичайно, великий оригінал. То вона в Києві голодувала, бо Порошенко (а не Путін) не звільняє українських полонених. Тепер Надя повернулася з Москви і в Києві протестує проти побиття російських політв'язнів.

А чому ж ти в Москві з цим плакатом не стала, мандрівниця?», - йдеться в дописі.

ЧИТАТИ ЩЕ: КЛИХ – ПРО САВЧЕНКО НА СУДІ: «ХОРОШИЙ ПІАР, ГАРНИЙ ПРОЕКТ»

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, 26 жовтня Надія Савченко приїхала в Москву на слухання апеляції на вирок українцям Карпюку Миколі і Клиху Стасу.

Не так давно Надія Савченко була на окупованих територіях та поспілкувалася зі своїми тюремниками. Пізніше Савченко дала свідчення в Службі безпеки України щодо її візиту на окупований Донбас.

Раніше Надія Савченко наполягала на переговорах з бойовиками. Такі гучні заяви та ініціативи екс-полонянки з часу виходу на свободу викликали неабияке обурення у аналітиків та критиків. Так, для прикладу, незрозумілою, на думку письменника Юрія Винничука, є і ініціатива Савченко щодо переговорів з ватажками Захарченком і Плотницьким.

"Після усіх її заяв виникає тиха підозра, чи не є вона проектом Медведчука, який власне й брав участь у її обміні", - йшлося у блозі письменника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Семенович Показати IP 7 Листопада 2016 07:32
"Он то плакал,то смеялся,то щитинился как еж-он над нами издевался,но сумашедший,что возмешь"
арістарх Показати IP 7 Листопада 2016 07:56
Пане Андрію.Недолугим є Ваш коментар вчинку Савченко,а не її дії.Будь-яка критика когось повинна базуватись на фундаментальній основі:не" чому ти не там",а"чому ти там не сам".І тоді все стане на свої місця.
Анонім до арістарх Показати IP 7 Листопада 2016 09:21
І що саме тут недолуге? Вже вся країна побачила що ця людина не є тим за кого себе видає. Дешевий піар цієї пані найблишчому майбутньому вилізе їй боком. Дешевий політичний проект вже себе вичерпав. А якщо ви хочете і на далі вірити в клоунів це ваше особисте діло.
До арістарха Показати IP 7 Листопада 2016 09:31
Ось з Савченко все і стало на свої місця.Добре ,що наш народ навчився аналізувати.Досить з нас таких проектів як Савченко !!!
Пробка в голові Показати IP 7 Листопада 2016 09:34
Нерозумних та їх прихильників достатньо в країні.
склероз Показати IP 7 Листопада 2016 10:09
а зовсім недавно вона була національним героєм,героєм ато,героєм льотчицею,жінка-льотчиця,герой україни за ато,народний депутат
Анонім Показати IP 7 Листопада 2016 10:49
Савченко не критикуют сейчас только младенцы. Что же вы, толпа безликая? Куда все, туда и вы! Кто тут же, в комментариях ВН всячески возвеличивал Савченко и писал тут хвалебные оды? Кто возлагал на неё великие надежды? Не вы ли, комментаторы несменные? "Свободу Наді"... Было такое? Вот из-за таких как вы, стереотипно мыслящих, не привыкших думать и анализировать, поглощающих на ужин винегрет с 1+1 и заправляющихся порцией ненависти с ictv, нашей страной, БОГАТЕЙШЕЙ, правят и приумножают капиталы Порошенки, зарабатывают миллиарды Яценюки и прозябают на миллиончиках прочие. А вам, безликой массе, призрачный безвиз ( будь он неладен), и прочие эуропэйские ценности. Учитесь думать, мыслить, анализировать, синтезировать. Купите кубики Монтессори, в конце концов. Надо же когда-то начинать мозг включать в режим абстрактного мышления. Вините во всём только себя и свой менталитет, злость свою, недружелюбие, отсутствие уважения к другим людям, готовносиь видеть в человеке только плохое. Вот где корень всех проблем.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus