USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Депутат розповів, як посіпаки «Континіуму» дурять лучан з відкликанням

2 Серпня 2017 08:00
Виконавці замовлення «Континіуму», які намагаються відкликати депутатів міської ради, маніпулюють трактуванням законодавства та називають набагато меншу цифру необхідних підписів, ніж це є насправді. Окрім цього, частину підписів отримують шляхом обману чи підкупу.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив депутат Луцької міської ради Олександр Козлюк.

Нагадаємо, на кошти олігархічної групи «Континіум» члени обласного осередку БПП «Солідарність» ініціювали відкликання депутатів Луцької міської ради Олександра Козлюка, Євгенія Ткачука, Сергія Були, Аркадія Соломатіна та Костянтина Петрочука. Самі депутати стверджують, що для їх відкликання, відповідно до чинного законодавства, немає жодних підстав, а для сам процес відкликання є спробою БПП «Солідарність» та олігархічної групи «Континіум» захопити владу в місті та приватизувати стратегічні підприємства в Луцьку. На дані цілі «Континіум», за найбільш скромними оцінками, витратить більше мільйона гривень.

Олександр Козлюк називає знущанням над депутатським корпусом те, що відбувається в місті.

«Континіум» намагається сформувати кишенькову фракцію в міській раді – проти неугодних депутатів, які проявили власну позицію, тут же розпочались переслідування, які мають на меті лише одне – «завести» в раду кишенькових депутатів. Потрібно це для того, аби з допомогою власною більшості «Континіуму» приХватизувати ДКП «Луцьктепло» та «Луцькводоканал», - каже депутат.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЧЕРЕЗ АФЕРУ «КОНТИНІУМУ» НА ДКП «ЛУЦЬКТЕПЛО» ЗАБЛОКУВАЛИ РАХУНКИ

Разом з тим, зі слів Олександр Козлюка, виконавці брудного замовлення олігархів маніпулюють свідомістю лучан, називаючи свої дії «громадською ініціативою»:

«Ну яка громадська ініціатива буде виготовляти за свої кошти дороговартісну рекламу, рекламу в соцмережах, наймати людей, які отримують за пів дня роботи 500 гривень. 93 уповноважених людей ходили по місту. Люди зізнавались мені, що отримують за це винагороду, але відкрито заявити про це бояться через тиск організаторів. Але це вже робота правоохоронних органів. Хоча, якщо вони будуть «спати», ми теж будемо допомагати».

Олександр Козлюк каже, що парадоксальною є і схема збору підписів. Адже виборець, який під час виборів має лише один голос, міг підписатись проти відразу п’ятьох депутатів, таким чином, реалізувавши своє конституційне право не раз, а п’ять. Відтак, коли посіпаки «Континіуму» заявляють, що зібрали 15 тисяч підписів, то слід розуміти, що реально підписалось близько трьох тисяч, яким чи то обманом, чи то підкупом «підсовували» по декілька бюлетнів.

«Це голий фарс. З тих трьох тисяч частина віддала голоси, піддавшись обману – людям казали, що це підписи за облаштування освітлення, а ще частина – це підкуплені особи, це ні для кого не секрет», - пояснює Олександр Козлюк.

Депутат додає, що посіпаки, які виконують замовлення «Континіуму», ввели в оману навіть тих людей, який найняли збирати підписи. Зокрема, під час зборів голова так званої «ініціативної групи» Артем Запотоцький повідомив про те, що зібрати, відповідно до чинного законодавства, треба більше підписів, ніж виборці віддали за кожного з кандидатів. Проте, чомусь «забув» нагадати, що кількість підписів має бути не меншою, за кількість голосів, набраних політичною партією в окрузі. Якщо говорити про багатомандатний виборчий округ – місто Луцьк, то для депутатів «Солідарності» це не менше 12941 підпису, а не 1300, як придумали виконавці відкликання.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЧИ РЕАЛЬНО ВІДКЛИКАТИ ДЕПУТАТІВ ЛУЦЬКРАДИ

Олександр Козлюк каже, що звертав на це увагу голови Луцької міської виборчої комісії Леоніда Будцева, проте роз’яснень так і не добився.

«Коли я запитав про це і поцікавився, чи було роз’яснення з ЦВК, то мені відповіли, що “вирішили збирати саме таку кількість підписів”», - каже Олександр Козлюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
каруселі веселі Показати IP 2 Серпня 2017 08:14
Все починається з моральних принципів Людини : якщо вони в неї Є / бо чим швидше ви 000000 ( *обрані* ; * відкликаючі * ; * обирачі * ) обірвете звязок з цим гріховним повсякденням і минулим - тим краще , а нам перед НИМ від своїх злочинів не відмитись ніколи й нічим / то ж якщо моральні принципи Є , вона стане хорошим депутатом . Якщо НЕМАЄ - найдосконаліша виборча система не допоможе ... Для нас тоді і тепер багатострадальна ненька Україна буде понад усе ... !? ! ! ! Лучанин Показати IP 1 Серпня 2017 21:55 відповісти +4-4 Спочатку перевірте підписи та відео проведення зборів ініціативної групи (багато цікавого взнаєте). сфотографували 80 людей і доплюсували ще 350 заочно. Гроші рулять. Святі зібралися.
марія Показати IP 2 Серпня 2017 10:09
Шановні лучани, дуже прикрим є той факт, як дійсно збирають голоси за відкликання, а відбувається це саме так: йде підготовка до майбутніх виборів, відповідно набирають людей для агітації, яким обіцяють хорошу оплату, моя сусідка запропонувала мені додатковий підробіток(чом би й ні, кому зараз не потрібні додаткові кошти), я погодилась. Далі взнаю що навіть і за запропоновану оплату людей знайти не можуть. Далі гаряче питання про відкликання депутатів і знову ж не можуть назбирати потрібну суму голосів, отже що придумують в БПП м.Луцьк - ті люди, які погодились на роботу передвиборчого агітатора повинні були до 28.07.2017року прийти з паспортом в штаб і підписатися на 5-ти аркушах паперу про відкликання вищевказаних у статті депутатів. Але й тут не все так просто: одні прийшли та підписались, а половина з агітаторів відмовилась, тому що мають все-таки здоровий глузд... що буде далі побачимо.... Ось така арифметика в Солідарності!!!!!!!!! ГАНЬБА ТА СОРОМ!!!!!
? до марія Показати IP 2 Серпня 2017 12:20
А докладніше-явки,паролі,погоняло,ціна питання,хто де кому і скільки разів...?
ОЛЕГ Показати IP 2 Серпня 2017 12:22
Запотоцький. В "лихие 90 " в Луцьку був кримінальний авторитет Запотоцький нині покійний, похований в елітному місці на кладовищі на Рівненьській," працював" з В. Клєванським. Часом не близький родич нашого Артемка ? Чисто по повадкам та і зовні дуже схожі .
Анонім до ОЛЕГ Показати IP 2 Серпня 2017 14:13
І повадки і мова точно!
!!! до ОЛЕГ Показати IP 2 Серпня 2017 14:51
Покійний авторитет не тільки родич, а батько нашого Артемка !!!!!!
ОЛЕГ до !!! Показати IP 2 Серпня 2017 16:28
Я то дивлюсь схожесті 100%. Але татко то порядночіший був.
Анонім до ОЛЕГ Показати IP 2 Серпня 2017 14:52
Гени велика сила!!!!
02.08.2017 Показати IP 2 Серпня 2017 19:08
І фахівець Запотоцький атестував оперативні підрозділи. На той час пройшли тільки приблизно 40 відсотків і ті фактично з пониженням в посаді. Отже, зрозуміло рішення загадкової комісії 7 чи то 5 на чолі з цим генієм з генами батька, в ролі голови комісії.
111111 Показати IP 3 Серпня 2017 03:20
Козлюк напиши заяву в поліцію що відносно вас здійснюють шахрайство
свідок до 111111 (ПЕ Показати IP 3 Серпня 2017 09:01
Заяви вже давно написані по деяких є просто відписки (поліція напевне президенська а партія чия) отож бо і воно. Заяви постійно подаються. Правда переможе!!!!!!!
лучанин Показати IP 3 Серпня 2017 11:04
Артем Запотоцький на барикадах Майдану отримав тяжке поранення,коли більшисть сиділи вдома або по барах пили пиво!!! І не треба чипати покійного батька ,він відповість перед богом,як що у чомусь завинив!!!
ОЛЕГ до лучанин Показати IP 3 Серпня 2017 11:34
а ти був на барикадах?
О Показати IP 3 Серпня 2017 11:30
По перше покійного батька ніхто не чипає, він був нормальною людиною.,своїх не "кидав" і у шістках не ходив.Такі як йог синуля самі були у нього в шістках. А на рахунок " сиділи вдома і пили пиво " а ти "лучанин " чму не був на барикадах ?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus