USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Фійон звинуватив Ле Пен у жорстокості та закликав віддати голоси за Макрона

24 Квітня 2017 11:23
Підтримати Еммануеля Макрона у другому турі закликали троє кандидатів: Франсуа Фійон, Бенуа Амон і Жан Люк Меланшон.

В своїй промові Фійон звинуватив Марін Ле Пен в жорстокості й попросив своїх виборців віддати голос за проєвропейського Макрона, 24 канал.

А от лідерка національного фронту Марін Ле Пен вже відсвяткувала свій вихід у другий тур. І виступила перед натовпом прихильників.

Нагадаємо, Марін Ле Пен віддавна заявляла, що прагне тісніших відносин Франції з Росією і неодноразово виправдовувала російське захоплення й анексію кримського півострова.

«Головна ціна питання на цих виборах – це глобалізація, яка загрожує нашій цивілізації. Прийшов час звільнити французький народ від нахабних еліт, які хочуть диктувати свою поведінку», – заявила вона.


Нагадаємо, 23 квітня відбувся перший тур президентських виборів у Франції. Згідно з результатами офіційного екзит-полу до другого туру виборів пройшли Марін Ле Пен(22% голосів) і Еммануель Макрон (23,7% голосів).

За даними МВС Франції, вже підраховано більше 60% бюлетнів – Макрон продовжує лідирувати.

Кандидат від «Республіканської партії» Франсуа Фійон заявив, що в другому турі президентський виборів у Франції підтримає Еммануеля Макрона. Він також закликав підтримати Макрона і своїх прихильників. Лідера руху «Вперед» підтримали ще й інші топові французькі політики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Трамп Показати IP 24 Квітня 2017 14:46
Знову Росія об*ср*лася з своїм КГБЕЕЕЕЕЕЕ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus