USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кандидатка у президенти Франції заявила, що санкції проти РФ «безглузді»

2 Лютого 2017 10:05
Лідер французької партії «Національний фронт», кандидат у президенти країни Марін Ле Пен назвала антиросійські санкції «абсолютно безглуздими», повідомляє ТСН з посиланням на CNN.

За її словами, обмежувальні заходи не вирішили жодних проблем і не сприяли поліпшенню ситуації. «Все, що зробили санкції — це створили великі економічні проблеми для країн Євросоюзу», — зазначила Ле Пен. За її словами, необхідно «зробити крок назад» від поглядів часів холодної війни.

Нагадаємо, кандидат у президенти Франції, лідер партії «Національний фронт» Марін Ле Пен пообіцяла в разі своєї перемоги на виборах глави держави визнати Крим частиною Росії. Нагадаємо, раніше Ле Пен заявила, що не вважає анексію Криму Росією незаконною.

У свою чергу в СБУ зазначили, що можуть заборонити в'їзд Ле Пен в Україну за таку заяву щодо Криму.

Натомість російський публіцист Олександр Невзоров вважає, що заява лідера французьких ультраправих Марін Ле Пен з приводу Криму викликано її бажанням отримати гроші від Кремля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 2 Лютого 2017 10:18
Европа понемногу умнеет, это есть хорошо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus