USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Ле Пен відійде від керівництва «Національним фронтом» на час виборів

24 Квітня 2017 23:33
Кандидатка у президенти Франції та лідерка ультраправої партії «Національний Фронт» Марін Ле Пен заявила, що залишає посаду глави партії, передає Главком.

«Думаю, що ми наближаємося до вирішального моменту. Я завжди вважала, що президент республіки є президентом усіх французів, в цій якості він повинен об'єднувати всіх. Це глибоке переконання, але тепер потрібно переходити від слів до справи, з цієї причини мені здалося за необхідне взяти відпустку і відійти від керівництва «Національним фронтом», - сказала вона.

Ле Пен підкреслила, що таким чином вона може виступити в якості кандидата від всіх патріотичних сил Франції.

Нагадаємо, 23 квітня у Франції відбувся перший тур президентських виборів, в якому взяли участь 11 кандидатів.

Лідер руху "Вперед" Еммануель Макрон здобув перемогу у першому турі виборів. За його кандидатуру віддали 23,75 % голосів. Його суперницею стала представниця націоналістичних сил Марін Ле Пен. Її результат - 21,53 %. Макрон і Ле Пен вийшли у другий тур, який відбудеться 7 травня.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПРЕЗИДЕНТСЬКІ ВИБОРИ У ФРАНЦІЇ: ЯК ГОЛОСУВАЛИ УСІ КАНДИДАТИ

Як повідомлялося, на початку 2017 року проросійський кандидат Марін Ле Пен назвала антиросійські санкції «абсолютно безглуздими». В разі своєї перемоги на виборах глави держави Ле Пен пообіцяла визнати Крим частиною Росії, оскільки не вважає анексію Криму незаконною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus