USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцький депутат хоче підвищити безпеку дітей у садочках

13 Травня 2013 16:19
Підвищити рівень безпеки дітей під час їх перебування у навчальних закладах пропонує Луцькій міськраді депутат Андрій Осіпов.

Про це він вніс відповідний проект рішення.

Зокрема Осіпов пропонує суворо обмежити доступ на територію навчальних закладів, відділити територію закладу парканом належної висоти, а також слідкувати, щоб ворота були постійно зачиненими, і щоб їх було неможливо відчинити ззовні.

Він також вказує на необхідність обладнати приміщення навчальних закладів тривожними кнопками виклику загону охорони (ВДСО чи приватної фірми), а також - камерами відео нагляду і датчиків руху.

Території навчального закладу також потрібно належним чином освітлювати, а спортивні споруди, ігрові майданчики, пісочниці та зовнішній інвентар повинні бути зачинені для запобігання втручанням сторонніх осіб чи тварин, - йдеться у проекті.

Депутат пропонує, щоб виконавчий комітет Луцької міської ради направив письмові звернення до усіх зареєстрованих у Луцьку охоронних підприємств із проханням надати пропозиції з обладнання комунальних навчальних закладів засобами безпеки на безоплатних чи пільгових умовах та надання цими суб’єктами господарювання відповідних охоронних послуг.

Таким чином цей проект спонукає охоронні фірми до соціальної відповідальності. Також, відповідно до нього, керівники міських комунальних навчальних закладів можуть звернутись до батьківських комітетів із проханням фінансування чи співфінансування заходів та робіт із забезпечення безпеки у навчальних закладах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
лучани Показати IP 13 Травня 2013 17:40
За ідею депутата мають заплатити батьки ? НЕхай би Осіпов зі своєї кишені чи партійної каси заплатили за дитсадки.
Лучанка до лучани Показати IP 13 Травня 2013 17:48
Прекрасна ідея, це елементарна безпека дітей. Чи хочете біди дочекатися? А батьківські гроші сьогодні ідуть на різні витребеньки, наприклад "корекцію альпійської гірки" і т.п.
лучани до Лучанка Показати IP 13 Травня 2013 18:39
Якщо вікна у садку диряві та недоплачують працівникам,то ідея депутата є дурною. Він по собі судить,і думає ,що кожен може оплатити глупості.
Олена до лучани Показати IP 13 Травня 2013 20:12
Щановний лучанин, чому ж коли Осіпов вніс проект рішення у якому пропонувалась доплачувати працівникам ДНЗ за переповненні групи ніхто з працівників не висловив своє підтримики цьому проекту рішення, і на "круглий стіл" який був організований, щоб обговорити цей проект рішення та проблеми у дошкільній галузі м. Луцьк працівники ДНЗ теж не прийшли(і про проект рішення, і про "круглий стіл" вони були належним чином проінформовані).
Олені Показати IP 13 Травня 2013 23:00
Тому що Оська клоун і ворога
Олена до Олені Показати IP 13 Травня 2013 23:13
І чому Ваша відповідь така загальна...?
Знаю чий Показати IP 13 Травня 2013 23:03
Де*іл що вже не придумає аби бути на слуху
Олена до Знаю чий Показати IP 13 Травня 2013 23:15
Цікаво, а що ви шановний, зробили чи робета для громади???
Юрій Показати IP 18 Травня 2013 23:52
Обнести парканом... :-) І колючим дротом. І вишки з кулеметами поставити, і кущі по периметру постригти, і контрольно-слідові смуги регулярно перекопувати. Я ні про що не забув... А! Собаки! Німецькі. Ні - кавказькі... О! І кожній дитині браслета на ногу одягнути "електронні заходи контролю". Думаю, можна ще й одяг усім дітям такий строкатий одягнути (пропоную у вертикальні смуги білого та чорного кольорів), щоб якщо зловмисник вкраде, то чесні перехожі відразу побачили, що дитина незаконно перебуває за межами дитячого садочка. Щоб легше потім було впізнати дитину, то й номер вишити на формі. Та чого там на формі - татуювання на лобі! Правильним шляхом йдете, товариші!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus