USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Назвали найнебезпечніший закон в Україні

28 Листопада 2016 18:50
Закон Савченко є навіть небезпечнішим "диктаторських законів", які були прийняті 16 січня 2014 року.

Таку думку в прямому ефірі "Обозревателя" висловив представник України в Венеціанській комісії Володимир Пилипенко.

З його слів, закон Савченко вже призвів до численних людських жертв.

"На мою думку, не тільки як юриста, а й людини, існують закони небезпечніші тих, які були прийняті 16 січня. Вони вже призвели до людських жертв. Це закон Савченко. Майже 30 українців убили, деяких по-звірячому зґвалтували, особи, які вийшли на свободу завдяки цьому закону ", - заявив Пилипенко.

Як він підкреслив, щоб закон не мав безліч негативних наслідків, його не повинні приймати в поспіху.

"Будь-який законодавчий акт не повинен прийматися поспіхом. Він не повинен писатися згідно політичної доцільності, не під певні процеси, які йдуть в суспільстві. Не під героїв і особистостей", - підсумував Пилипенко.

Нагадаємо, раніше начальник кримінальної поліції Вадим Троян заявив, що 700 осіб з 9000, які вийшли на свободу за «законом Савченко» (зарахування одного дня попереднього ув'язнення за два дні в термін основного покарання), затримали повторно за скоєння тяжких і особливо тяжких злочинів. Триста з них - заарештовані.

Також цього року волинянин, якого звільнили за «законом Савченко», намагався вчинити крадіжку цінних речей одразу з двох квартир. Іншого мешканця Волині, звільненого за таким же законом, затримали за вбивство двох дітей та 21-річної дівчини.

Зі слів заступника міністра юстиції Наталії Севостьянової, через цей закон на волю виходять серйозні злочинці, і це становить великий ризик. Звільнення такої кількості особливо небезпечних злочинців не на жарт налякало європейців.

І, зі слів експертів, введення безвізового режиму для українців в черговий раз опинилося під загрозою. Натомість сама авторка закону вважає його правильним і справедливим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вовчик Показати IP 28 Листопада 2016 20:14
Це самий дурний закон який був прийнятий теперішньою владою. Блд не має навіть про що говорити. Одним словом Д*ІЛИ прийняли для себе, а ось сяду місяць в СІЗО рік на нарах і ОПА я знову тут. Далі йду вбивати грабувати гвалтувати і т.д. і ще хто така ця сук@ Савченко? Просиділа два роки по СІЗО Рф розкабаніла як свиня та що голодує. На хлопців гляньте на нулю, ходячі скелети, а ця сволоч то вже на засіданні ООН то в США. Краще щоб там і здохла, як собака в тій РФ. Бл.. по дебільному закону випустили всю шушару все г*вно, вбивці, гвалтівники, грабіжники, крадії і т.д.
ще не зовсім свідоми Показати IP 28 Листопада 2016 22:22
Ви не Вовчик, а лютий материй волчара і Ваше місце на Колимі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus