USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Байден везе до Києва список причетних до розстрілу Майдану, - джерело

9 Січня 2017 10:06
Високопоставлені особи, які займають керівні посади в нашому уряді, причетні до розстрілу на Майдані. Петру Порошенку неодноразово натякали, що прізвища відомі американським спецслужбам. Зокрема, як інформує "Мир" з посиланням на Elise Journal, Сергій Пашинський і ще декілька високопоставлених осіб пакують речі і, швидше за все, найближчим часом спробують втекти з України. Все буде відомо після візиту Джо Байдена в Україну.

За словами джерела видання, візит Джо Байдена в Україну пов'язаний зокрема з розстрілом Майдану і з війною на сході країни.

"Дуже високопоставлені особи, які займають високі посади в нашому уряді, причетні до розстрілу на Майдані. Петру Порошенку неодноразово натякали, що прізвища відомі американським спецслужбам і якщо Барак Обама не звертав уваги на цей факт, оскільки не хотів розхитувати ситуацію навколо України, то Дональд Трамп не стане мовчати і відкрито звинуватить президента України в співучасті злочинів проти Майдану, що буде не правильно, бо Петро Порошенко не має жодного відношення до розстрілу активістів", - повідомляє видання з посиланням на свої джерела.

Джерело в депутатському середовищі зазначає, додає "Мир", що до масових розстрілів протестуючих в центрі Києва точно причетний Сергій Пашинський. Він підкреслив, що снайперська гвинтівка нового покоління в його багажнику, відео, де він зізнається, що "ми захопимо владу для нашого президента", звільнення сепаратистів і винуватців бійні на Майдані - наочно показують, що то за особистість Сергій Пашинський.

На думку співрозмовника видання, у президента України є варіант розв'язати війну проти Росії, спровокувати бійню і звинуватити Росію у відкритій агресії проти України, проте з урахуванням перемоги Дональда Трампа - це нереальний варіант для України.

Ще одним варіантом для Петра Порошенка джерело вважає здати винних у розстрілі Майдану під публічний суд, при цьому прийняти і підписати "Римський статут".

Джерело додало, що третій варіант для українського президента - самому відправитися під трибунал.

На думку співрозмовника, якщо все ж Петро Порошенко піде на другий варіант, у нього є всі шанси суттєво зміцнити свої позиції і позиції України в очах міжнародних партнерів.

Джерело підсумував, що візит Джо Байдена в Україну стане справжньою сенсацією для народу України, а для "Пашинського-Авакова" початком кінця.

Нагадаємо, ввечері 31 грудня трапився інцидент зі стріляниною за участю ПАшинського. Так, голова комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки і оборони і депутат від «Народного фронту» Сергій Пашинський прострелив ногу нетверезому чоловіку, який погрожував йому вбивством. Інцидент стався після того, як Пашинський попросив чоловіка увімкнути аварійку на дорозі.

Жертва стрілянини на дорозі під Києвом В’ячеслав Хімікус твердить, що народний депутат застосував вогнепальну зброю не за правилами. Чоловік заявив, що нардеп не здійснював попереджувального пострілу вгору, а цілив у груди і лише завдяки щасливому збігові обставин куля влучила жертві в ногу.

За участю народного депутата від "Народного фронту" порушено кримінальну справу. Випадок з Пашинським розслідуватиме Київська облпрокуратура. Згодом лікар підтвердив, що Пашинський обманув у своїх свідченнях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
Анонім Показати IP 9 Січня 2017 10:36
Ну накінець клубок почав розмотуватись.
пп до Анонім Показати IP 10 Січня 2017 11:54
ніякі клубки і не замотувались. це диригенти підчищають шісток. для лахів не зміниться нічого.
Virji Показати IP 9 Січня 2017 10:56
ВН це що зрада?Поява такої статті на ваших шпальтах незрозуміла?
джо Показати IP 9 Січня 2017 11:02
Пашик то друг Ігоря Гузя по Народному Фронту
11 Показати IP 9 Січня 2017 11:08
Буде дуже цікаво якщо американці нададуть докази що порошенко причетний до розстрілу майдану . Ой цікаво буде.
рэйдер до 11 Показати IP 9 Січня 2017 17:45
цікаво не буде коли частина UA в $ перейде сину байдена,і тишина только мёртвие з косами стоять.]с}
свідомий Показати IP 9 Січня 2017 11:24
Про це давно казали але треба було, щоб Крим анексували, герої на Майдані і Сході гинули, а ця паск...а кишені набивала?!
корінний лучанин до свідомий Показати IP 9 Січня 2017 13:52
Крим пішов від вашої "законної"влади.
кум Показати IP 9 Січня 2017 11:39
Трамп прийде порядок наведе. Будєт грандіозний шухєр. Шкода людей, що загинули, думали що за ідею, а виявилось що все обман державного масштабу....
Virji до кум Показати IP 9 Січня 2017 14:47
коментар було видалено
пп до кум Показати IP 10 Січня 2017 11:52
коментар було видалено
Анонім Показати IP 9 Січня 2017 11:48
Цей факт був відомий давно. Дійде черга ще і до Парубія і Турчинова. Але справжніх замовників всього, що відбувалось на Майдані, годі шукати в Україні. Тут лише виконавці, кожного з яких в свій час "сотоварищи" будуть "зливати" по мірі необхідності. Найцікавіше, думаю, попереду. Браття, українці, прошу вас, не повторюйте помилок, уважно дивіться, хто прийшов до влади внаслідок дій мрійників на Майдані.
007 Показати IP 9 Січня 2017 12:02
це все було і так ясно, жаль що люди прагнули кращого , а опинились як завжди в ду.і. може і данильчука спитають звідки бабло з*явилось після майдану.
беркут до 007 Показати IP 9 Січня 2017 16:19
для паши вже сушится гречка урожаю 2014
20 Показати IP 9 Січня 2017 12:27
коментар було видалено
Майдан Показати IP 9 Січня 2017 13:07
Не буде кому вже на 3 іти .
Доказ Показати IP 9 Січня 2017 13:27
А ще є четвертий варіант - показати ,уй Байдену в аеропорту і відправити назад до США.Бо всі ці міжнародні партнери вже всіх задовбали. Коли вже ми нарешті будемо мати власну думку з власним поглядом на майбутнє. А ще запитати в них (в США і GB) коли буде виконання меморандуму.
пелотка нуланд до Доказ Показати IP 9 Січня 2017 18:19
щоб мати власну думку ,треба держати голову на плечах, а не думати мріями
слідчий Показати IP 9 Січня 2017 13:40
Коли щось йде не за планом, то замовники зливають виконавців. Відповідно - господарі Нуландихи зливають трупчинових і т.п. шумовиння.
Наївні Показати IP 9 Січня 2017 14:00
Наивные вы, дети. Задача сделать так, чтобы у вас вообще не было денег на крупные покупки. Руководство НБУ и Гройсман готовят масштабную конфискацию денег среднего класса, чтобы тот не угрожал нынешней власти. Это "размазни" Кучма и Янукович не уничтожали "средний класс" (или получив в ответ протесты отступали). И получили Майданы, которые их снесли.Эти умней. Эти системно уничтожают всех, кто способен протестовать. Забитый бюджетник на пайке власти никогда не угрожает власти. Такими хотят сделать большинство людей в нашей стране. Итак схема такая: 1. Загнать всех у умирающие банки (заодно подерибанить банки на временных администарциях). За это отвечает большой друг российского капитала руководство НБУ, которое по их заказу рейдернула "Привабтбанк" и многое другое. 2. Получить всю картину и насчитать задним числом налоги, как это захочется этой налоговой саранче под руководством Гройсмана. 3. Понятно, что налоги будут неподъемными, но для этого Гройсманом уже подготовлена армия бандитов и рекетиров в виде "частных судебных исполнителей". Эти бандиты будут выбивать любые деньги, которые людям удалось заработать. Любыми методами. Это такие "титушки" от Гройсмана будут. Он вроде и ни при делах, а деньги вы потеряли.
Луцьк до Наївні Показати IP 9 Січня 2017 14:54
А людина правду говорить . Через роки 2 буде чітко це все ясно. Вони всі бізнесмени вони себе не обдурити. Наівні ви люди
титушко до Наївні Показати IP 9 Січня 2017 16:24
х888ю не гони мы проти яценюка и пороха
Петро до Наївні Показати IP 9 Січня 2017 20:46
Гройсман, Вальцман фамилия деда поРОШЕНка. напишите пожалуйста кто ещё в правительстве и в верховной зраде евреи? Капитальман, Бойко, Фротман я знаю а кто ещё? Если бы все они делали что то хорошее для народа я бы не обращял внимание на то что они евреи?
123 Показати IP 9 Січня 2017 18:35
коментар було видалено
Лол Показати IP 9 Січня 2017 22:28
Вітя, повернися!
Верховна Зрада Показати IP 10 Січня 2017 08:52
Чергова "заказуха"для відволікання від насущних проблем."Геополітики"ви драні,марш до роботи,а то до весни ще дуже далеко...а там зрада ще щось придумає.
Беркут Показати IP 10 Січня 2017 17:10
Стійке, схаменіться, майте совість, а як же ми?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus