USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Журналістам пообіцяли «можливість говорити, не боячись критики влади». ВІДЕО

14 Квітня 2014 07:00
«Україна повинна жити по-новому – безпечно», - сказав під час власного виступу на Театральній площі міста вчора, 13 квітня, кандидат на посаду Президента України Петро Порошенко.

«Всі ви бачили, як 105 курсантів-нахімовців співали Гімн України. Це відео обійшло весь світ. Ці хлопці навіть не розуміють, які вони герої. Під час зустрічі з ними я їм пообіцяв гарну армію. А на території академії імені Нахімова ми ще пройдемо демонстрацією під українським прапором по звільненому Криму і знову заспіваємо рідний гімн», - звернувся Порошенко до лучан зі сцени.
Також під час власного виступу політик пообіцяв журналістам, що усі працівники ЗМІ матимуть можливість писати та говорити правду, не боячись ймовірної критики влади.

Разом з тим, кандидат на посаду гаранта Конституції наголосив, що з 1 січня 2015 року українці зможуть без візи подорожувати Європою.

Окрім того, він заявив, що на сьогодні в України надто високі податки та ціни на продукти.

«Рошенівські цукерки теж дорогі», - кинула репліку літня жінка із натовпу у відповідь.

Після завершення заходу усі присутні виконали Гімн України.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Фаріон Показати IP 14 Квітня 2014 07:20
І цьому брехуну Порошенко ще хтось вірить?На майдані Порошенко завжди ховався за спинами людей,а зараз вдруг став героєм?
Анонім до Фаріон Показати IP 14 Квітня 2014 08:12
А ви тільки Юлі будете вірити ну-ну...:)))
лпдмуа а простише и Показати IP 14 Квітня 2014 07:45
Більшість журналістів по совісті роблять свою роботу -дають критичні матеріали висвітлюють наболівши проблеми- але реагування на нолю : Як заставити цінити іх працью яка деколи звязана з ризиком для життя і здоровья при проведенні журналістських розлидувань я незнаю : Але журналісти повинні зараз заставити владу і вимагати реагувати на іх сигнали суспільству про всі неподобства яка чинять чиновники -це факт
Анонім Показати IP 14 Квітня 2014 08:37
"Убери... Пожалуйста, ты отвечаешь лично, и ты можешь в любое время вносить предложения об убирании "звезд" и о прочей х...не. Они, б.... у нас пока лица канала. Ни больше и ни меньше. Вот вам сверстали, дорогие мои, информационный блок, вот вы его читайте. Вам не нравиться то, что читать, пишите заявление и идите на хер. Ладно бы они сделали что-то там - нас не показывали. Просто неинтересно, бестолково, безумно и неправильно сделано. Я не знаю какой корреспондент ездил в Донецк...", "Пожалуйста, твоя программа, б..., так я не буду ставить ее в эфир. У меня нет программы "Час с Андреем Шевченко"! Понятно? У меня своя информационная программа, на моем канале, за которую я плачу "бабки"!" (с) Порошенко про вільні ЗМІ.
Анонім Показати IP 14 Квітня 2014 09:12
чого там порошенка президентом, давайте вже краще ахметова - він більше "нагосподарював".
лпдмуа а простише и Показати IP 14 Квітня 2014 11:09
а куди діти біле біде із косою ?
Igorock Показати IP 14 Квітня 2014 12:46
Цей хряк вже майдан відновив?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus