USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.72 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Путін заборонив російським авіакомпаніям здійснювати рейси до Грузії

21 Червня 2019 23:33
Президент РФ Володимир Путін заборонив російським авіакомпаніям здійснювати повітряні перевезення в Грузію.

Про це йдеться в указі про окремі заходи щодо забезпечення нацбезпеки Росії і її громадян, пише НВ.

«З 8 липня 2019 року російським авіакомпаніям тимчасово забороняється здійснювати повітряні перевезення (в тому числі комерційні) громадян з території Російської Федерації на територію Грузії», — йдеться в документі.

У свою чергу МЗС Росії рекомендує російським громадянам в інтересах їхньої особистої безпеки утримуватися від поїздок до Грузії через «ускладнення внутрішньополітичної ситуації» і масових заворушень.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, 20 червня до будівлі парламенту Грузії вийшло понад п’ять тисяч протестувальників. Вони вимагали відставки голови парламенту Грузії Іраклія Кобахідзе, голови Служби Держбезпеки Вахтанга Гомелаурі та міністра внутрішніх справ Георгія Гахарія, а також виступили проти російської окупації.

Приводом для протестів став візит у Тбілісі російської делегації на чолі з депутатом Держдуми РФ, членом партії КПРФ Сергієм Гавриловим, що приїхала на засідання Міжпарламентської асамблеї православ’я (МАП), яке проходило в стінах парламенту.

Влада відмовилася виконати вимоги протестувальників, і ввечері в четвер учасники мітингу спробували прорватися до будівлі парламенту. Між демонстрантами та поліцейськими почалися зіткнення. Для розгону демонстрації поліція застосувала гумові кулі та сльозогінний газ. Ближче до ночі для розгону людей поліція застосувала водомети та світлошумові гранати.

За останньою інформацією МОЗ Грузії, під час протесту постраждало 240 осіб.

А уже сьогодні біля будівлі парламенту Грузії знову збиралися люди на акцію протесту у зв’язку зі скандалом з російським депутатом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Просто Показати IP 22 Червня 2019 09:31
Поки Гейропа буде мямлити, Росія 3/4 Євразії захопить, а потім і їх, і будуть бояришнік пити і іспанським хамоном закушувати.
Корiнний лучанин Показати IP 22 Червня 2019 11:40
Нарештi почали хоть якось вiдповiдати .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus