USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Савченко братається з терористами», - колишній військовий

12 Грудня 2016 14:50
На переговори народного депутата Надії Савченко із бойовиками у Мінську має відреагувати Служба безпеки України.

Про це в телеефірі «112 каналу» розповів нардеп від «Народного фронту», колишній комбат Андрій Тетерук, передає Gazeta.ua.

Він назвав ганебним те, що «народний депутат, перевищуючи свої повноваження, зустрічається з ватажками терористів на нейтральній території».

«Український народ бачить - з героя України Надія Савченко перетворюється, на жаль, на Арлекіно, який погоджує свої дії з ФСБ і грає явно не на користь України», - додав Тетерук.

Депутат закликав українські спецслужби «не ловити ґав».

«Послідовно Савченко братається із терористами. Жоден із членів нашого комітету не може спокійно перетнути кордон з Росією і залишитись живим. А пані Савченко чомусь собі вільно пересувається і потім це рекламує... Це руйнує дипломатичну лінію захисту України», - сказав він.

За інформацією ЗМІ, народний депутат Надія Савченко провела в столиці Білорусі Мінську таємні переговори з ватажками ДНР і ЛНР. Зустріч організувала Федеральна служба безпеки РФ за сприяння російського посольства в Білорусі.

Зауважимо, нардеп неодноразово була помічена у зв'язках з терористами. Не так давно журналіст Олексій Мацука повідомив, що, згідно з його інформацією, Савченко намагалася потрапити до Донецька "стежками" через Красногорівку для зустрічі із Захарченком. Натомість Савченко у відповідь спростувала його слова та заявила, що взагалі давно не була в зоні АТО. Проте вже згодом нардеп підтвердила, що була на окупованих територіях та поспілкувалася зі своїми тюремниками.

Пізніше Савченко дала свідчення в Службі безпеки України щодо її візиту на окупований Донбас.

Нагадаємо, ще раніше Надія Савченко наполягала на переговорах з бойовиками. Такі гучні заяви та ініціативи екс-полонянки з часу виходу на свободу викликали неабияке обурення у аналітиків та критиків. Так, для прикладу, незрозумілою, на думку письменника Юрія Винничука, є і ініціатива Савченко щодо переговорів з ватажками Захарченком і Плотницьким. "Після усіх її заяв виникає тиха підозра, чи не є вона проектом Медведчука, який власне й брав участь у її обміні", - йдеться у блозі письменника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Просто Показати IP 12 Грудня 2016 15:42
Зате війну зупинить... Треба Надюху в президенти... Буде повний набір.... Вона й сиділа, й Україну любить - саме в точку, всі вимоги дотримані.
корінний лучанин Показати IP 12 Грудня 2016 15:43
Як на мене на "арлекіно"більш подібний тетерук.
Потрібно Показати IP 12 Грудня 2016 18:32
ГАДЮ назад на нари,чим швидше-тим краще.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus