USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Савченко не хочуть міняти на інших заручників, - СБУ

9 Вересня 2014 08:15
СБУ прогнозує, що росіяни не захочуть віддати Надію Савченко при обміні заручниками за принципом "все на всіх".

Про це в ефірі "ICTV" сказав начальник головного слідчого управління СБУ, заступник керівника центру по поверненню заручників Василь Вовк. "Я два тижні тому став займатися справою Надії Савченко і познайомився з українською групою адвокатів, супроводжуючих її справу, знаю її російських адвокатів. Савченко - це і є" родзинка ", яку має російська влада, і не так нам просто Надію Савченко забрати шляхом обміну чи іншим шляхом. Вона є єдиною військовою особою, яку Росія представляє злочинницею, хоча вона такою не є ", - сказав Вовк.

Він пообіцяв найближчим часом через ЗМІ оприлюднити інформацію про фальсифікацію справи проти Надії Савченко. Нагадаємо, Уповноважений Президента України з питань врегулювання ситуації на Сході Ірина Геращенко, повідомила, що українську льотчицю Надію Савченко і режисера Олега Сенцова повинні звільнити в рамках обміну заручниками.

Нагадаємо, штурман Військово-повітряних сил України Надія Савченко воювала на Донбасі у складі батальйону Айдар. Льотчиця потрапила в полон до сепаратистів, після чого опинилася в СІЗО на території Росії.

МЗС України висловило рішучий і категоричний протест у зв’язку з незаконним вивезенням її на територію Росії.

Президент України Петро Порошенко нагородив льотчицю Надію Савченко, яка знаходиться в полоні Росії, орденом "За мужність" ІІІ ступеня.

Як повідомлялося, український патріот, який розфарбував зірку на сталінській висотці в Москві в кольори українського прапора, готовий здатися в обмін на льотчицю Надію Савченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
СЕРГІЙ Показати IP 9 Вересня 2014 11:49
НАДІЯ. ЦЕ СПРАВЖНІЙ ПАТРІОТ УКРАЇНИ. ВОНА УКРАЇНСЬКА ЛЬОТЧИЦЯ. ЧЕСНА ПОРЯДНА СОВІСНА ЗАВЖДИ ВИКОНУЄ СВОЇ ОБІЦЯНКИ. НАГОРОДЖЕНА ОРДЕНОМ ЗА МУЖНІСТЬ І ГЕРОЇЗМ 3 СТУПЕННЯ .
СЕРГІЙ Показати IP 9 Вересня 2014 11:51
НАДІЯ . НАГРОДЖЕНА ОРДЕНОМ 3 СТУПЕНЯ ЗА МУЖНІСТЬ . ЗА ГЕРОЇЗМ ТОМУ ЩО ВОНА ВИКОНУВАЛА ПРИСЯГУ І ЗАХИЩАЛА ТЕРІТОРІАЛЬНУ ЦІЛІСНІСТЬ УКРАЇНИ.
СЕРГІЙ Показати IP 9 Вересня 2014 12:12
НАДІЇ САВЧЕНКО ТРЕБА ЩЕ ПРИСВОЇТИ КРІМ ОРДЕНА ЗА МУЖНІСТЬ 3 СТУПЕНЯ ГЕРОЯ УКРАЇНИ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus