USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У НАБУ перевіряють компромат Онищенка

6 Грудня 2016 11:58
НАБУ перевіряє інформацію, оприлюднену депутатом Олександром Онищенком про підкуп депутатів, але до Єдиного реєстру розслідувань справа не занесена.

Про це "Українській правді" повідомили у прес-службі НАБУ.

"Оприлюднена у ЗМІ інформація народного депутата Олександра Онищенка щодо так званої купівлі-продажу голосів парламентарів під час голосування у Верховній Раді наразі вивчається Національним антикорупційним бюро України", - зазначили у НАБУ.

"Наголошуємо, будь-які гучні заяви, які не підкріплені фактами, не можуть бути підставою для внесення відомостей до Єдиного реєстру державних розслідувань", - підкреслили в НАБУ.

Водночас Антикорупційна агенція закликає Олександра Онищенка уточнити, кому, коли та за яких обставин пропонувалися гроші.

"А також за наявності надати документальні підтвердження своїх слів щодо підкупів депутатів окремими державними службовцями для того, щоб мати можливість прийняти рішення щодо подальших процесуальних дій", - уточнили в НАБУ.

До слова, раніше Онищенко заявляв УП, що його адвокати тричі направляли в НАБУ запити про зустріч з цього питання. "Вони не хочуть. За останній місяць тричі зверталися з офіційними листами. Ми отримували відповіді. Вони не хочуть зустрічатися в Лондоні, пропонують Варшаву", - розповідав Онищенко.

Нагадаємо, 1 грудня Олександр Онищенко заявив, що передав спецслужбам США компромат на Петра Порошенка. Протягом року він нібито записував свої бесіди з президентом України на наручний годинник з диктофоном.

Політик стверджує, що глава держави неодноразово підкуповував депутатів Верховної Ради, причому гроші на це бралися в тому числі з кредитів, виділених Міжнародним валютним фондом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
не лучанин-2 Показати IP 6 Грудня 2016 12:18
всі роблять вигляд що працюють -.перевіряюь .а потім"віджимають" передають до суду і відпускають
НАБУ Показати IP 6 Грудня 2016 12:40
перевірили ,компромату на Порошенка немає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus