USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Поворській громаді – 50% кандидатів від партій, 50% – самовисуванці

20 Листопада 2016 08:00
Поворська сільська виборча комісія об’єднаної територіальної громади зареєструвала 70 кандидатів у депутати та 3 кандидати на посаду сільського голови на виборах 11 грудня.

Про це стало відомо представникам Громадянської мережі ОПОРА у п’ятницю, 18 листопада.

На посаду сільського голови Поворської сільської ради об’єднаної територіальної громади претендує 3 кандидати: два від політичних партій та один самовисуванець.

Зокрема, для участі у виборах Поворського сільського голови об’єднаної територіальної громади постановою ТВК № 6 від 17 листопада зареєстровано:

Низкогуза Івана Онуфрійовича (висунутий КРО ПП ВО «Батьківщина»);

Семенюка Сергія Володимировича (висунутий шляхом самовисування);

Пахольчука Аркадія Павловича (висунутий КРО ПП «Українське об’єднання патріотів «УКРОП»).

Для участі у перших виборах до Поворської сільської ради громади сільська територіальна виборча комісія зареєструвала 35 кандидатів у депутати, яких висунули партії: «УКРОП», ВО «Свобода», ВО «Батьківщина» та Радикальна партія Олега Ляшка.

Стільки ж претендентів – 35 осіб – на здобуття депутатського мандату, які балотуються шляхом самовисування.

Громадянська мережа ОПОРА проаналізувала кандидатів відповідно до одномандатних виборчих округів, у яких вони виявили бажання брати участь у виборах.

Зокрема, найбільше кандидатів зареєстровано в одномандатному виборчому окрузі № 6 – 6 осіб, найменше – по 2 особи – у виборчих округах № 12, № 16, № 19, № 20 та № 22.

В інших округах виявили бажання балотуватись: по 3 кандидати – в окрузі №1, №3-4 та № 6-8, №10-11, № 17-18, по 4 кандидати – в округах № 2, № 5, № 9 та № 13-15.

Щодо самих округів, то їх у кількості 22 створено під час засідання виборчої комісії 31 жовтня постановою № 3 – «Про утворення територіальних виборчих округів по виборах депутатів об’єднаної громади».

Нагадаємо, Княгининівська сільська виборча комісія об’єднаної територіальної громади зареєструвала 131 кандидата у депутати до відповідної сільської ради та 5 кандидатів на посаду сільського голови. А Литовезька сільська виборча комісія об’єднаної територіальної громади зареєструвала 83 кандидати у депутати до відповідної сільської ради та 4 кандидати на посаду Литовезького сільського голови ОТГ. 80 кандидатів змагатимуться за 14 депутатських мандатів і посаду сільського голови в Поромівській ОТГ на Волині. Прилісненська сільська виборча комісія об’єднаної територіальної громади зареєструвала 85 кандидатів у депутати та 4 кандидати на посаду сільського голови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus