USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцькраді голосують картки відсутніх депутатів

22 Квітня 2011 17:09
Під час сесії Луцької міськради 20 квітня, коли розглядалися запити депутата із фракції Європейської партії України Анатолія Бірюкова, проголосувала карточка його колеги по фракції Олени Голєвої. Щоправда, Олена Голєва була відсутня на сесії.

Секретар Луцької міськради Григорій Пустовіт підтвердив інформацію, що під час сесії проголосувала картка для голосування за допомогою електронної системи «Віче» депутата із фракції ЄПУ Олени Голєвої, яка насправді була відсутня на сесії, - пише ЗІК.

«На жаль, дійсно так сталося. Я мав розмову з Анатолієм Євгеновичем, який щиро запевнив мене, що він не причетний до цієї історії. Спочатку дійсно була думка, що до цього причетний Анатолій Євгенович. Ну, він щиро запевнив, і я йому вірю, що дійсно це не він голосував», – розповів Пустовіт.

За його словами, із цією ситуацією спочатку розбиратиметься «регламентна» комісія Луцької міськради.

«Звідки взялася карточка? Це – дійсно дивна історія. Я звернувся до постійної комісії з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту, щоб вони вивчили цю ситуацію, розібралися і внесли свої пропозиції», – додав Григорій Пустовіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Катеринчук Показати IP 22 Квітня 2011 21:49
Якщо не Бірюков голосував, то кому ж тоді скандалістка Голєва довірила свою картку? Ткачуку? Дендеберіну?
Блондинка Показати IP 24 Квітня 2011 20:40
Голєва в черговий раз вляпалась
OrestN до Блондинка Показати IP 25 Квітня 2011 13:30
а що тут дивуватись: Голєва з її бутафрною ліберастичною партією - тушки і рєгіональниє підлабузники. Це- асоціальна, безхребетна політсила.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus