USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські добровольці обіцяють «зайнятись вихованням» депутатів-прогульників

29 Квітня 2015 22:30
Представники Волинського осередку Правого сектору запевняють, що «запитають» у місцевих можновладців, чому ті у такий складний для Волині час зовсім не хочуть працювати.

Про це у власному коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини розповів керівник Волинського осередку Правого Сектору Сергій Дружинович.

Нагадаємо, волинські депутати вчетверте зривають 34-ту сесії Волинської обласної ради.

Так, раніше ІА Волинські Новини повідомляло про те, що 20 березня 2015 року «депутати-туніядці» не з'явилися на сесійне засідання після перерви на обід. Ймовірно, таким чином вони продемонстрували власне небажання вирішувати скандальні «бурштинові питання». Аналогічний інцидент трапився і 2 квітня. Тож, коли голова облради переніс засідання на 16 квітня, депутати взялись «махлювати» з картками, аби продовжити сесійне засідання після обіду: їх лишали у системі, а самі не були присутні в залі. Втім, третє пленарне засідання знову «зірвали», а «бурштинові питання» вкотре не розглянули.

«Сьогодні, 29 квітня, хотіли виступити на сесії обласної ради, але, на жаль, вона не відбулась, оскільки на засідання прийшло лише 36 депутатів. Тож, сесію вкотре перенесли на другу половину травня. Так от, до можновладців також є низка запитань, чому в час війни наші обранці, яких ми обирали, не хочуть працювати? До них також є багато претензій. Обіцяю, що до цього питання ми ще повернемось», - зазначив Сергій Дружинович.
Зазначимо, що сьогодні, 29 квітня, біля Волинської ОДА зібралися активісти та представники Правого сектору Волині з метою мирного протесту. Люди виступають проти дій влади. Обурені діями діючої влади добровольці рушили до чиновницьких кабінетів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Виборець Показати IP 29 Квітня 2015 22:38
Всіх володимирських "обранців" до стовба ганьби !Дружиновичу респект!
1984 до Виборець Показати IP 29 Квітня 2015 22:41
А кого там депутатом назвати можна? Гопота вийшовша з 90-х років.Володимир мав кого до ради обрати...Неграмотні виборці у княжому.
до Пс Показати IP 29 Квітня 2015 22:57
А ковельчанин Дружинович в якій країні живе УКРАЇНА чи Зімбабве. Питати ща роботу депутатів мають виборці і иезультат роботи оцінять на місцевих виборах 2015р. Тому хлопці, не робіть з себе посміїлвисько, не опусксйтесь до рівня Данильчука, що прикр вався патріотизмом а робив неправомірні дії. Ще волиняни спитають в цього гопника за які гроші купив 3 кім квартиру в новобудові. А п.Дружинович рекомендуєм самому і його колегам взяти участь у виборах й показати чи є в них підтримка волинян і тоді публічно говорити що вони з себе представляють. Також звертаєм увагу начальникс УМВС ШПИГУ, чи є міліція в області яка повинна забезпечити законність й правопорядое, чи в нашом краї далі буде гопота з криміналітетом з битами по вулицях ходити. Будьте на своєм місці... Закон має бути один для всіх, а не вибірково
Анонім до до Пс Показати IP 29 Квітня 2015 23:47
це впровадження лозунгу "україна понад усе" на практиці. а ви як думали буде?
Анонім до до Пс Показати IP 30 Квітня 2015 00:09
"Будьте на своєм місці..." - Та часть милиции, которая была на своем месте во время майдана, теперь является врагами народа, И после этого ты хочешь чтобы милиция защищала тебя от бандитов?
Анонім до Анонім Показати IP 30 Квітня 2015 04:21
коментар було видалено
Анонім до Анонім Показати IP 30 Квітня 2015 04:21
коментар було видалено
Анонім до до Пс Показати IP 30 Квітня 2015 07:01
міліції нема лишились менти ось наднях відправляється один з підрозділів міліції на передову а шпизі до одного місця в що хлопці взуті і що мають їсти....
вас до до Пс Показати IP 30 Квітня 2015 09:35
дупутатів зачіпають за живе дії ПС - тоді йдіть на х...й, дармоїди і злодюги.
Анонім Показати IP 30 Квітня 2015 00:38
коментар було видалено
Анонім Показати IP 30 Квітня 2015 05:21
коментар було видалено
Анонім Показати IP 30 Квітня 2015 09:11
кого ми вибрали просто жах - одному депутату страшно їздити на роботу бо його собаки кусають, другий біднота немає коштів на сесію з к.Каширського приїхати і вимагає кошти на безплатний проїзд. а то що їхні виборці зубожіють кожної хвилини то їм байдуже головне що красуються своїми пиками як в сесійному залі та і на телебачення. Гидко дивитися... Ганьба
Луцьк Показати IP 30 Квітня 2015 10:09
Їх вибрали ми, а хто вибрав дружиновича і всю ту непотріб, яка хоче зайнятись депутатами. Науки і бездарні особини.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus