USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Квартири з новим плануванням від ЛДБК – вже у продажу. Чим здивують?*

16 Вересня 2020 09:00
Однокімнатна квартира, яка за площею значно більша аніж колишня «одиничка», може стати повноцінним двокімнатним помешканням, у якому знайдеться місце для кожного члена родини. Тут можна навіть влаштувати омріяну кухню-студію чи повноцінну вітальню. Саме таке планування пропонує у своїх квартирах луцький забудовник ЛДБК. Це унікальна пропозиція для молодих людей та сімей, яким поки не потрібна велика площа, але хочеться водночас простору і комфорту.

Житловий комплекс «Caramel Residence» на вулиці Конякіна активно будується і сьогодні вже зводиться третя секція будинків. Фасад має бути розфарбований у жовтий колір, щоб виокремити від «рожевих» та «зелених» будинків (перша і друга секція).

У комплексі всього передбачено 8 будинків, два з них вже здані, на двох тривають роботи з утеплення. Ще два – в активній фазі будівництва. Зокрема, у 5-му будинку вже збудовані 5 поверхів, а в 6-му зведений фундамент і працівники готуються до його перекриття.
Днями компанія ЛДБК оголосила старт продажів квартир у 5-му будинку за адресою Конякіна, 3Д. Це стало приємною новиною для клієнтів, оскільки багато з них цього вже давно чекали. Адже у третій секції – оновлене сучасне планування квартир, де заплановані великі, просторі кухні та компактні кімнати. Якраз такі квартири сьогодні користуються найбільшим попитом серед покупців, зазначає керівниця відділу маркетингу компанії ЛДБК Ірина Кушпель.
«У нас купують житло для себе і тому ми неодноразово спілкуємося з клієнтами про те, як вони собі уявляють своє ідеальне житло. Аналізуючи попит, ми зрозуміли, що уявлення про комфортне житло сьогодні значно відрізняються від тих, які були ще 10 років тому. Сьогодні вже ніхто не запитує: «А який в квартирі зал?» Тепер такого поняття як зал вже майже немає. Людям хочеться мати велику простору кухню-вітальню, де можна і смачне щось приготувати і комфортно посидіти з друзями чи сім’єю. Якщо раніше в квартирах кухні в 6-8 квадратів були нормою, то сьогодні і 10 квадратних метрів – замала площа. Натомість кімнати можуть бути відносно невеликі, але такі, щоб там можна було зручно розмістити меблі. І якраз виходячи з цього, ми й проєктували наші квартири у жовтому будинку», – пояснює вона.

П’ятий будинок комплексу матиме 2 під’їзди, загалом в будинку запланували 70 квартир. Оскільки вже тут є майже половина поверхів, у вихідні, коли не ведуться активні роботи, уже можна прийти і оглянути планування.

До прикладу, три десятка квартир однокімнатні, але за площею і плануванням вони абсолютно підходять під визначення міні-двійок. Адже й справді: загальна площа квартири – 51,6 кв м, з яких 19,17 кв м – кухня, а 21,1 кв м – кімната з нішею. У площу кухні входить і крита лоджія, яку вже й лоджією не зовсім коректно називати: дверей тут немає, сюди винесли газовий котел і батарею, щоб не було тепловтрат, на вікнах – по три скла, а фасад утеплений пінополістирольними плитами шириною 15 см (хоч норми дозволяють 12 см). Відповідно, сюди легко взагалі винести зону приготування їжі і таким чином можна розвантажити решту площі, щоб влаштувати там робочу зону, чи перетворити кухню на вітальню з диваном, телевізором, обіднім столом.
Так само багатофункціональною є й кімната. У великій ніші там можна, наприклад, встановити ліжко і буде вільна велика кімната. Фактично, якщо продумано розпланувати площу в такій однокімнатній квартирі, її можна перетворити на двокімнатну і водночас не відчувати дискомфорту через обмеженість простору. Зауважимо, в усіх без винятку квартирах ЛДБК – великі коридори, де органічно вміщається містка шафа-купе, у якій можна скласти більшість речей.
«Не менш цікавими є й двокімнатні квартири в комплексі і «трійки». У них теж передбачені великі кухні, які легко зонувати, зручні кімнати, де просто розставити меблі. Коли ми ставили технічне завдання проєктантам, ми наголошували, щоб у квартирах було якомога більше корисної площі, адже це – кошти наших клієнтів і ними треба розпорядитися якнайоптимальніше», – зазначає Ірина Кушпель.
Вона додає: тим, хто таки всерйоз задумався про покупку квартири, варто поспішити, адже помешкання від ЛДБК користуються неабияким попитом і часто їх розкуповують задовго до здачі будинку.

За більш детальною інформацією щодо квартир від ЛДБК звертайтесь у відділ продажу:

Телефони: (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (068) 888 94 00

Адреса: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22

Сайт: https://ldbk.com.ua/

Фейсбук: www.facebook.com/ldbk.com.ua

Інстаграм: www.instagram.com/ldbk.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
він Показати IP 16 Вересня 2020 10:15
кухня - 14 м кв ; кімната- 25 м кв - це називається "велика кухня" і "мала кімната "?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus