USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучан, які не можуть працювати під час карантину, звільнили від орендної плати

8 Квітня 2020 13:29
Лучан, які призупинили підприємницьку діяльність через карантин, звільнили від орендної плати за комунальне майно.

Проєкт рішення «Про звільнення від орендної плати за користування майном та плати на право тимчасового користування окремими елементами благоустрою, що належить до комунальної власності Луцької міської територіальної громади», депутати ухвалили сьогодні, 8 квітня, під час пленарного засідання позачергової 75-ї сесії Луцької міської ради.

Так, у відповідності до проєкту рішення, з 17 березня 2020 року до закінчення терміну дії карантину користувачів, які в період дії карантину фактично призупинили господарську діяльність, звільнять від плати на право тимчасового користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових споруд з метою провадження підприємницької діяльності на території Луцька.

Це відбудеться за умови подання орендарем у відділ управління майном міської комунальної власності міської ради заяви про звільнення від плати на право тимчасового користування окремими елементами благоустрою на період карантину.

Натомість, суми оплат, які користувач уже провів по вищезазначених договорах на час дії карантину, зарахують в період майбутніх платежів по цих договорах, або в рахунок нових договорів під час продовження розміщення відповідних тимчасових споруд з метою провадження підприємницької діяльності на території міста Луцька.

Також луцькі депутати рекомендували звільнити суб’єктів господарювання, що надають в оренду нежитлові приміщення приватної власності в Луцьку та населених пунктах Прилуцького старостинського округу, від сплати орендної плати або зменшити її розмір для орендарів, які фактично не здійснюють господарську діяльність на період карантину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Отакої Показати IP 8 Квітня 2020 13:39
Комунальне???У більшості в аренді приватне,яке ви давно розпродали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus