USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині молодим спеціалістам-медикам придбають дві квартири

28 Листопада 2019 22:20
Молодим спеціалістам у сфері медицини планується придбання двох квартир у Володимирі-Волинському.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради 28 листопада, пише БУГ.

Начальник бюджетного відділу міського фінуправління Ірина Томашук повідомила, що на 1,5 мільйони гривень молодим спеціалістам у сфері медицини у місті планується придбання двох квартир.

Міський голова Петро Саганюк зазначив, що замість двох квартир можна на півтора мільйона придбати три. Наприклад, на вторинному ринку, адже їхня ціна нижча.

Також мер зазначив, що потрібно подумати над положенням про роздачу цих квартир. Адже спеціаліст може отримати квартиру, продати і переїхати. А ціль придбання квартир зовсім протилежна – втримати молодих спеціалістів у місті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олександр Показати IP 28 Листопада 2019 22:39
Мама дарагая... які квартири в наш час????? Шо за страна
Ха Показати IP 29 Листопада 2019 05:21
А можна як у Шацьку, де сім'я лікарів живе у квартирі з усіма зручностями на території колишньої лікарні уже 8 років. Безплатно. Хоча в податковій декларації житло у Старій Вижівці. Правда, 1 в лікар не простий, а головний. Їй можно?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus