USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Понад 1000 учасників з 15 країн світу: волиняни відвідали IX Національний молитовний сніданок

8 Вересня 2021 12:07
8 вересня в Києві відбувся IX Національний молитовний сніданок. У ньому взяли участь понад 1000 учасників з 15 країн світу. Захід присвячений 30-річчю Незалежності України.

Серед учасників, яких понад 1000 з 15 країн світу, були: керівництво України, урядовці, провідні політики країни та низка впливових закордонних гостей, серед яких парламентарі США, провідні політики країн Європейського Союзу і Бразилії.

Відвідали молитовний сніданок і волиняни. Так, у складі волинської делегації зокрема були народні депутати Ірина Констанкевич і Вячеслав Рубльов, голова Волинської обласної ради Григорій Недопад, Луцький міський голова Ігор Поліщук, депутати Луцької міськради Катерина Шкльода, Андрій Разумовський, Вікторія Майборода, Роман Кравчук, Олег Тарасюк, луцькі підприємці Григорій Зеленський, Леонід Джулінський та інші.

«ІХ Національний молитовний сніданок України, присвячений 30-ій річниці незалежності.

Традиція проведення національних молитовних сніданків у світі існує майже 70 років і слугує духовному єднанню та порозумінню провідних політиків, урядовців, дипломатів, релігійних і громадських лідерів.

Цьогоріч близько 1000 учасників з 15 країн світу розділили участь у дійстві.

Єдність релігійних конфесій, єдність народів і спільна молитва – ті цінності, навколо яких гуртуються учасники молитовних сніданків. В єдності – сила Волині й України. Молимось за мир, за наших воїнів-захисників, за звільнення всіх українських земель», – написав на своїй сторінці у Фейсбуці Григорій Недопад.

«Молимося за Україну! Молимося за український народ!

Волинь представлена гідною делегацією. Дякую усім, що ми єднаємося в молитві», – додала Ірина Констанкевич.

Зауважимо, національні молитовні сніданки в Києві проводяться вже дев’ять років поспіль. Вони вважаються найбільшими в Європі.

Нагадаємо, Третій молитовний сніданок у Луцьку відбудеться 10 вересня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus