USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Двох відомих землян поховають у космосі

22 Червня 2013 09:48
Творця телесеріалу «Стартрек» Джина Родденбері і актора Джеймса Духана, який зіграв інженера зорельота «Ентерпрайз» на прізвисько Скотті, поховають у космосі. Про це повідомляє Sky News, - передає УНН.
Прах знаменитого режисера і популярного актора в листопаді 2014 буде запущений в міжпланетний простір на космічному кораблі компанії Celestis Memorial, яка займається організацією похорону в космосі.
Корабель зроблений з жароміцного матеріалу, енергію він отримує від сонячних батарей. Він буде рухатися по орбіті Сонця, а пересування зніматимуть камери і транслювати в Інтернет.
Це вже не перший міжпланетний рейс для останків як Родденбері, так і Духана. Перший помер у віці 70 років в 1991 році, а через шість років його прах відправили в космос на першому кораблі Celestis, пізніше корабель з останками повернувся на Землю. Те ж зробили в 2012 р. і з прахом Духана, який помер у 2005 році.
Відзначимо, ціни за відправку праху на орбіту починаються від 12,5 тисяч доларів.
Нагадаємо, «Стартрек» - популярна науково-фантастична медіафраншиза, що включає на сьогоднішній день шість телевізійних серіалів (у тому числі мультиплікаційний), 12 повнометражних фільмів, сотні книг і оповідань, величезна кількість комп'ютерних ігор. Оригінальний телесеріал, який створив Родденбері, вперше вийшов в ефір у 1966 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Василь Показати IP 22 Червня 2013 13:03
Я б іще запропонував би третього землянина, ВФЯ, причому не чекати, ховати вже і негайно. Для України навіть оплатити його поховання в космосі буде дешевше, ніж утримувати з держбюджету всі ці роки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus