USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Лучани каталися по місту євротролейбусом

17 Травня 2014 17:27
У рамках відзначення Днів Європи для лучан організували спеціально декорований тролейбус, яким могли проїхатись всі охочі.

Транспортний засіб виробництва Луцького автомобільного заводу курсував маршрутом тролейбусу №2, який пролягає через все місто.

Екстер’єр євротролейбусу організатори дійства прикрасили картою Європейського Союзу. Поруч красувалась стінгазета з фотографіями волинських спудеїв, які подорожували, працювали і здобували освіту в країнах ЄС.
Не залишився без змін і інтер’єр тролейбусу.
Зокрема, тут з’явились повітряні кульки синього та жовтого кольорів, які символізували український стяг. А також кульки з емблемою Євросоюзу, які були розміщені поруч.

Окрім того на вікнах тролейбусу організували справжнісіньку фотовиставку. Тут розмістили світлини викладача Луцького національного технічного університету Володимира Лотиша. Чоловік чимало подорожував Європою та представив на суд публіки чимало світлин з Німеччини, Італії, Франції, Нідерландів, тощо.

Як зазначили організатори, «святковий» транспортний засіб буде курсувати містом протягом всього дня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Петро Показати IP 17 Травня 2014 23:37
От тільки на фотографіях нашому народу бажано показати не красоти європейських столиць,а повсякденне життя Європи...Це викликає набагато більшу цікавість.Удачі і креативу!)
Анонім Показати IP 18 Травня 2014 01:09
коментар було видалено
ЯН Показати IP 18 Травня 2014 03:36
Студентiв в европi имели ж....у. В Париже (в центре города) бедные чернокожие спят на асфальте, и тут же справляют нужду при полицейских, а те якобы не замечают. Вот вам хвалёная европейская культура. Сам был свидетелем этой сцены. Да и Париж - большая помойка, наш Луцк в 100р чище и аккуратней. Вот поляки и хотят его заграбастать, рты разинули на торфяники, поля, и Свитязь. НЕ УЖЕ ЛИ ПОЗВОЛИМ ПРОДАТЬ???
цап фабіян Показати IP 18 Травня 2014 09:27
Ян, каким палякам? Никада не прададим. Атдадим дарам. МАЦКАЛЯМ. Думаю, ты сагласен? А, Ян?
краще Показати IP 18 Травня 2014 11:33
покажіть життя нашіх мобілізованих дітей які воюють в нелюдскіх умовах на сході за безтурботне життя синків депутатів
Анонім Показати IP 18 Травня 2014 22:07
Мені просто цікаво, який європеєць пустив їздити вонючі смердючі автобуси (15, 15а) під тролейбусними проводами?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus