USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Владика Ніфонт зізнався, що йому сказав Ющенко

12 Лютого 2010 17:29

Митрополит Луцький та Волинський Ніфонт на чаті «ВН» розповів, що зробить, коли стане міліонером, про вибори та Януковича, про роль церкви у 21 столітті, про будівництво храму Всіх святих землі Волинської та відповів на багато інших питань.

Читачі сайту цікавилися як справами життя Волинської єпархії, так і питаннями взаємостосунків церкви і суспільства. Владика розповів про канонізацію Йосипа Сталіна та розповів, що він думає про об’єднання християнських церков в Україні.
 
Він розповів читачам «ВН» хто такі відьми і що таке середньовічна інквізиція.
 
Повністю з текстом чату з владикою Ніфонтом можна ознайомитися тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
faBULA Показати IP 12 Лютого 2010 23:38
Хтось мені після цього чату ще доводитиме, що церква - це не політика??? Питання: "Ви раді, що до влади прийшов Янукович?" Відповідь: "вибори пройшли спокійно". Питання: "Ви, владико, по-Божому чините, чи як?". Відповідь: "Я радив би вам дізнатися точно, чи скасована наша громада Покровської церкви, а тоді уже задавати інші питання." Питання: "Чи реальне об"єднання церков?" Відповідь: "тут ще велике поле роботи над цим питанням". Питання: "Нащо мене батюшка вчить де мені сповідатися?" Відповідь "Подякуйте йому". І так далі.
Ярослав Показати IP 13 Лютого 2010 15:11
Ну і де тут політика?
Ярослав Показати IP 13 Лютого 2010 15:16
Стояли край дороги двоє людей і розмовляли між собою. Йшов по дорозі повз них п'яничка і подумав: «Ці люди, очевидно, обговорюють, в яку корчму відправитися, щоб випити чарку-другу після важкого дня». І, забувши куди йшов, відправився п'яниця в шинок. Проходив повз них розпусник. Побачив їх і сказав собі: «Що за люди! Нікого не соромлячись, посеред народу вирішують, в який будинок розпусти податись сьогодні увечері». Розгорілась вмить у розпуснику хіть, і, забувши свої справи, відправився він в притон. Йшов біля співрозмовників праведник і, побачивши їх, сказав собі: «Ось люди залишили суєту земну, виділили краплинку часу і ведуть добру бесіду. Я ж, грішний, вже три дні не виберу години, щоб відвідати хворого сусіда». І, відклавши свої турботи, пішов праведник підтримати добрим словом хворого. Так праведний всюди бачить добро, а тому, хто знаходиться в полоні гріха, весь світ – спокуса до гріха. Отак, мабуть, отій фаБулі - все політика і у всьому політика
faBULA Показати IP 15 Лютого 2010 10:34
Ух, Ярослав, як ви... Я перепрошую, я дійсно неправий. Прес-слуюба єпархії створена виключно для пропагування православної віри (у священиків на парафіях певно якісь інші обов"язки), сайт теж для того створений (за останній рік в лоно святої церкви завдяки роботи сайту навернулося близько десяти тисяч інтернет-користувачів), до Москви Ніфонт теж суто, аби набратися благодаті їздить (того до речі і Кирило приїздив), до Київського патріархату в них взагалі діла нема, фінансових планів їм Москва не доводить, ніколи ні за якого кандидата в президенти не агітували... Це все мені приснилося. А у мене, дурного, все одна політика в голові...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus