USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ЗМІ: у російського «Газпрому» на західній Україні – таємний об’єкт

4 Червня 2013 16:04
Російський енергетичний гігант «Газпром» збудував в українських Карпатах таємне котеджне містечко для відпочинку своїх співробітників і їхніх членів сім'ї, - йдеться у сюжеті ТСН.

Журналісти програми «Гроші» знайшли територію в українських горах, де українців бачити не хочуть і одразу ж просять йти подалі від таємного об'єкта «Газпрому». Серед лісу на горі - галявина. Навколо галявини - височенний паркан. За парканом - охоронці. На появу незнайомців реагують миттєво. Однак не зізнаються, що охороняють власність російської компанії.

Журналісти «Грошей» знайшли забудовника, який розповів про те, як з ним нечесно вчинив замовник з Росії. «Півтора-два мільйони не доплатили. На той час по курсі долара 5 гривень. Це було сплановано, як ми тепер зрозуміли, роботу зробили, а розраховуватись ніхто і не збирався навіть», - каже забудовник.

Котеджі в Карпатах будувалися для колишнього голови «Газпрому» Віктора Чорномирдіна, який до того, як став прем'єр-міністром Росії очолював «Газпром», для Члена правління компанії Богдана Будзуляка. Однак на лише цих двох іменах перелік російських поселенців у Карпатах не закінчується: «Працівники «Газпрому» російського в основному. Ну, і сини цих олігархів», - розповів колишній працівник «Газпрому» Василь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
анонімус Показати IP 4 Червня 2013 19:40
а місцеві мовчки це все обходять?
Венера Показати IP 5 Червня 2013 12:35
Все починається з малого.Поки що "старший брат" господарює в Карпатах,а потім забажає всю країну.Як говорять у народі:"Апетит приходить під час їжі".Недопустимо!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus