USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

40 тонн львівського сміття висипали на Київщині

17 Липня 2017 16:25
На стихійному сміттєзвалищі, розташованому в територіальних межах Винарівської сільської ради Ставищенського району, виявили 40 тонн сміття зі Львова.

Інформація про вивантаження сміття надійшла о 9.15 понеділка, 17 липня, повідомили у відділі комунікації поліції Київської області.

«Слідчо-оперативна група на місці злочину виявила звалище сміття, довжиною близько 15 м і висотою близько 1,7 м, в якому були платіжні документи із зазначенням різних львівських організацій», - йдеться в повідомленні.


Наразі поліцейські з'ясовують всі обставини події і встановлюють осіб, причетних до організації незаконного вивезення сміття. Також вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст.239 (забруднення або псування земель) Кримінального кодексу України.
Нещодавно у Львові відзвітувалися, що очистили всі сміттєві майданчики. Відтак, з 14 липня вивіз твердих побутових відходів з міста увійшов у звичний режим роботи.

Як відомо, проблему львівського сміття загострила пожежа на Грибовицькому сміттєзвалищі в травні 2016 року, після якої на полігоні припинили відвантажувати відходи. Через ситуацію зі сміттям діяльність міського голови піддавалася критиці з боку президента і прем'єра, буцімто Садовий "за два з половиною мерських строки не зміг вирішити найгостріше комунальне питання і буквально засипав сміттям найкрасивіше європейське місто України".

Зазначимо, сміття зі Львова після Грибовицької трагедії вивозили по всій Україні. Декілька днів самоскиди з сусідньої області прямували і на Волинь – до луцького полігону твердих побутових відходів. Окрім того, як повідомлялося раніше, сміття зі Львівської області викидали у волинських лісах. Зокрема, його помітили у Ківерцівському районі, намагались висипати під Колками та на Локачинському полігоні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus