USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Горохівщині втретє вивантажили львівське сміття

10 Травня 2017 08:33
Громадські активісти та лісівники затримали 4 фури з львівським сміттям 10 травня неподалік Берестечка.

Затримали їх активісти “Національного корпусу” Волині, ГО “Безпека Волині” та лісова охорона, інформує Волинське агентство розслідувань.

Водії вантажівок кажуть, що їхали на Київ і нібито заблукали в дорозі. Чому вивантажили сміття – незрозуміло.

Фури перегнали в Горохів. Також викликали на місце події поліцію.

Як повідомлялося, 9 травня відходи зі Львова опинились на цьому ж місці - на території Пісківської сільської ради.

Перший випадок вивантаження львівського сміття у Горохівському районі зафіксували 24 березня в межах Холонівської сільради, поблизу Мар'янівки, коли в селищі посеред білого дня висипали машину львівського сміття.
Нагадаємо, у ніч на 29 квітня між селами Промінь і Лаврів Луцького району місцеві жителі виявили купи сміття, яке незаконно було завезене, ймовірно, із Львівщини. За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження. Кількома днями раніше 6 20-тонних фур вивантажили сміття біля очисних споруд. Як стверджував депутат міськради Сергій Була, сміття – зі Львова.

Зазначимо, сміття, яке збирають на вулицях Львова, після Грибовицької трагедії вивозять по всій Україні. Декілька днів самоскиди з сусідньої області прямували і на Волинь – до луцького полігону твердих побутових відходів. Окрім того, як повідомлялося раніше, сміття зі Львівської області викидали у волинських лісах. Зокрема, його помітили у Ківерцівському районі, намагались висипати під Колками та на Локачинському полігоні.

Автівки з львівським сміттям, яке ось уже кілька місяців активно “розтягують” по Україні, дісталися й до Володимира-Волинського. Окрім того, львіське сміття виявили і поблизу с. Мар’янівка Горохівського району, та у Новоград-Волинському на Житомирщині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Володимир Показати IP 10 Травня 2017 10:11
Коли те б..во закінчиться, невже немає якоїсь управи на того Садового чи того хто за цим сміттям стоїть. До речі в цьому лісі стоїть дикий сморід.
Анонім Показати IP 10 Травня 2017 11:06
порушити кримінальну справу і конфіскувати машини на відшкодування завданої шкоди
Саша Показати IP 10 Травня 2017 11:34
Потрібно один раз вантажні авто не фотографувати,а спочатку спалити,а потім вже сфотографувати і повірте більш не поїдуть...
Добросовісний Показати IP 10 Травня 2017 12:45
Конфіскувати авто і передати у користування мені) А я в свою чергу ручаюсь за добросовісне вивезення сміття Львова, Адже за 30 000 грн. за рейс для однієї авто я готовий цілодобово вивозити на встановлені сміттєзвалища!!!
Курило Показати IP 10 Травня 2017 13:24
машини знищити показово
Микола Показати IP 10 Травня 2017 15:55
На мою думку поліцаям необхідно просто безпосередньо на виїзді зі Львова у всіх напрямках зупиняти усі фури із сміттям з одночасним їх поверненням до міста-героя ЛЕВА, або ж до пана Садового.
знаю Показати IP 11 Травня 2017 08:43
на вивезенні сміття заробляє дружина садового, усі фірми які возять її, раніше вона мало 50 тис в день, тепер 200 тис в день, а люди думають що садовий добрий мер, так і дурак керуватиме

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus