USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

70 тонн сміття зі Львова незаконно скинули на Житомирщині

14 Квітня 2017 14:31
У Житомирській області виявлено два звалища львівського сміття, яке було незаконно вивантажено біля населених пунктів.

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Житомирській області.

Так, вранці 13 квітня правоохоронцям надійшло повідомлення з Андріївської сільради про виявлення поблизу села Улашанівка 20 тонн сміття. Серед відходів виявили чеки, видані в магазинах Львова.

Прибувши на місце інциденту, поліцейські незабаром зупинили вантажний автомобіль DAF.

«Водій автомобіля, 53-річний житель Волині, пояснив, що везе побутові відходи в Київську область, однак вказати, куди точно направляється з 20 тонами вантажу, чоловік не зміг. У поліції кажуть, що надані їм документи вимагають додаткової перевірки», - заявили у поліції.

Також у цей же день львівське сміття виявили жителі села Червоносілка. На території колишньої тваринницької ферми вивантажили близько 30 тонн побутових відходів.

В обох випадках були порушені кримінальні справи за ст. 239 (забруднення або псування земель) КК України.

Нагадаємо, напередодні в Тернопільській області викинули 120 тонн сміття зі Львова. Влада й екологи встановлюють вартість завданих збитків.

Як повідомлялося, на Рівненщині вночі 13 квітня поліція затримала вантажівку зі львівським сміттям у супроводі дорогої іномарки, які намагалися вивантажити сміття та втекти з місця злочину. Окрім того, на сміттєзвалищі у місті Дубно на Рівненщині також днями виявили вантажівку із львівським сміттям.

Зазначимо, львіське сміття виявили і поблизу с. Мар’янівка Горохівського району, та у Новоград-Волинському на Житомирщині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВВ Показати IP 14 Квітня 2017 14:55
а управа де на такі дії? перекрийте нах... той Львів і все...це легше ніж ловити по всій неньці тих ган...онів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus