USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Львівське сміття, яке везли до Дніпра, потайки скинули на Рівненщині

11 Квітня 2017 18:17
Сьогодні, 11 квітня, близько дев'ятої ранку поліції повідомили про виявлену на сміттєзвалищі у місті Дубно на Рівненщині вантажівку із львівським сміттям.

Водія фури схопили "на гарячому", інформують у прес-службі рівненської поліції.

На місці події правоохоронці застали автомобіль "DAF" із напівпричепом під час вивантаження відходів.

Відповідно до транспортної накладної фура із 45 куб. м. сміття курсувала зі Львова до Дніпра.

Зі слів 26-річного водія, в авто виникли технічні несправності з коробкою передач, тому він змушений був заїхати на станцію технічного обслуговування, за якою розташоване сміттєзвалище.

Наразі автомобіль доставлено на штрафмайданчик, тривають перевірки.
Зазначимо, що сміття, яке збирають на вулицях Львова, після Грибовицької трагедії вивозять по всій Україні. Декілька днів самоскиди з сусідньої області прямували і на Волинь – до луцького полігону твердих побутових відходів. Окрім того, як повідомлялося раніше, сміття зі Львівської області викидали у волинських лісах. Зокрема, його помітили у Ківерцівському районі, намагались висипати під Колками та на Локачинському полігоні.

Автівки з львівським сміттям, яке ось уже кілька місяців активно “розтягують” по Україні, дісталися й до Володимира-Волинського.

До слова, нещодавно відходи зі Львова виявили у селі Лісопіль Костопільського району, що у Рівненській області, а на Малашівське сміттєзвалище, яким користується Тернопіль, найняли цілодобову охорону. Причиною такого кроку стало кількаразове несанкціоноване вивезення сміття зі Львова.

Тим часом, Андрія Садового звинуватили у безгосподарності. Так, мовляв, за 11 років на посаді мера Львова можна було вирішити проблему зі сміттям, - вважає прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. А на думку очільника Харкова Геннадія Кернеса, міський голова Львова Андрій Садовий сам зробив проблему зі сміттям політичною. Насправді вирішення сміттєвої проблеми це господарська робота мера.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus