USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Siemens будуватиме в Росії залізничну магістраль

16 Лютого 2019 23:34
Німецька компанія Siemens та Російський фонд прямих інвестицій (РФПІ) домовилися щодо будівництва високошвидкісної залізничної магістралі між російськими Челябінськом та Єкатеринбургом.

Підрозділ німецької компанії з виробництва залізничної техніки і составів Siemens Mobility та компанія «Уральська швидкісна магістраль» підписали відповідну угоду на полях Мюнхенської конференції з безпеки у п’ятницю, 15 лютого, передає Deutsche Welle.

«Там є ще багато питань щодо фінансування, але це підкреслює, що ми разом з Siemens будемо активно рухатися вперед щодо даного проекту», – заявив глава РФПІ Кирило Дмитрієв, повідомляє агенція «Інтерфакс».

Сума угоди становить у перерахунку чотири мільярди євро. Будівництво залізниці протяжністю 220 кілометрів та зі швидкістю руху до 300 кілометрів на годину планують розпочати в 2021 році, а введення в експлуатацію призначено на 2025 рік.

Російський ринок є традиційно важливим для Siemens. Нещодавно діяльність компанії в РФ опинилася в центрі скандалу, що розгорівся влітку 2017 року довкола постачання турбін Siemens до анексованого Росією Криму, що суперечить запровадженим санкціям з боку ЄС.

У німецькій компанії заявили, що нелегальна поставка відбулася без її відома і поклали відповідальність на російську компанію «Технопромекспорт», що входить в «Ростех». Російська компанія відкинула звинувачення і заявила, що придбала обладнання на вторинному ринку.

ЄС розширив санкції через скандал навколо турбін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 17 Лютого 2019 00:08
Нам з того шо?
51 незнаменита Показати IP 17 Лютого 2019 09:24
Вони шось будують,а в нас всы грошы на ато , на учасникыв, дытей,жынок ато

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus