USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Батальйон 51-ої бригади, який найбільше постраждав, відводять на Волинь, - ЗМІ

24 Травня 2014 22:14
Учора пізно ввечері на Українському східному фронті були втрати. Терористи розстріляли медичну машину 51-ї Володимир-Волинської окремої механізованої бригади. Загинув Любомир Кузьмін.

Іще одна втрата. Помер у лікарні Дмитро Шкрібляк із третього батальйону, - повідомляє «Нововолинськ діловий»

Сьогодні вдень сімох поранених під Волновахою транспортували санавіацією з Донецька до Києва.

Троє волонтерів-активістів: Роман Мартинюк, Олексій Панасюк, Михайло Оксентюк — завезли спорядження у 51-у бригаду. Зараз розвантажуються.

ЧИТАТИ ЩЕ: У МЕРЕЖІ З'ЯВИЛОСЯ ВІДЕО БОЮ ПІД ВОЛНОВАХОЮ

Слово володимир-волинському активісту Костянтину Зінкевичу:

— За ті кошти, що здавали люди у Володимирі та принесли у штаб Самооборони в Луцьку, ми придбали на заводі "ТЕМП" 30 бронежилетів, 4 штуки передали громадяни.

Усі, хто здавав гроші на адресний броник (конкретному бійцю), можуть передзвонити до своїх солдатів і переконатись, чи дійшло. Броники вручені, а хто на виїзді, для тих залишили пакунки на командному пункті.

Знаю, що збір коштів йде у селі Березовичі, Старовижівському районі, Ратнівському, у Львові. Нововолинці вчора дали мені 37 800 гривень для "своїх" бійців та 3 штуки броників передали.

Також по дорозі надходили прохання від офіцерів придбати мішків для обладнання блок-постів (генерали тільки наказують, а виконувати наказ треба голими руками), запчастин та багато іншого.

Дуже допомагають Роман Синицин i Георгій Тука під час пошуку потрібного товару у Києві і цінними передачами для 51-ї бригади. Значний обсяг передач долучили до нашого і цього разу.

Комбрига полковника Володимира Яцківа відсторонили від командування, але! Хочу сказати генералам… Цей комбриг завжди виконує накази. А ви хоч раз запитали, як він їх виконує?

Генерале, ти поцікавився, як виїхала 51-а бригада на схід, коли на не вистачало 900 (!!!) акумуляторів для колісної техніки, які усім народом купували?

Ти ходив по базару, просив по 2 кг цвяхів, збирав дистильовану воду по всьому регіону? Ти хоча б телефонну слухавку підняв, щоб попросити щось для армії у підприємців? Чи ти дзвониш лише до абонента, який по рангу "не ниже своего"?

Ти хоч знаєш, що автівки 51-ї бригади поремонтовані людьми безкоштовно? Лише запчастинами вкладено 300 000 гривень Що бронетехнику мусили цивільні ремонтувати?

Дисципліни, скажеш, нема? Так, нема. А звідки їй взятись? Тиждень тому, як ти, генерале, приїжджав у бригаду, ти влаштував тренування на побудову блок-поста з усіма інженерними і саперними вимогами? Ні. Зате ти змусив 4 рази (!!!) переставляти "під лінійку" сотні автомобілів бригади, які стоять у місці дислокації.

То це Високе керівництво чи Самодурство?

Ти завіз води на блок-пости хлопцям? Ти лише даєш наказ про їх створення без лопат і мішків копійчаних. А якщо я по дорозі не куплю мішків? Якщо "Епіцентр" буде зачинений, і у мене в кишені не буде грошей, то до нас гроби ще їхатимуть?

Слухайте сюди, панове генерали. Якщо матері ще раз перекриють якусь дорогу або якось інакше виявлять свій розпач, я допоможу їм знайти ВАС ОСОБИСТО КОЖНОГО, в армії або вдома. Нехай матері і дружини самі з вами поговорять...

Як повідомив заступник голови Волинської облради Ігор Гузь, сьогодні в Луцьку відбулася велика й непроста розмова з матерями волинських бійців 51-ї бригади. Тривала вона 5 годин.

А ось що повідомив Ігор Гузь на сторінці фейсбук:

"Військове командування вирішило відвести на Волинь батальйон 51-ої бригади, який найбільше постраждав у боях. Інші батальйони бригади переводять в інші області. Таке рішення було прийнято під тиском рідних військовослужбовців, які вдалися до блокування міжнародної траси Київ-Ягодин. Вони вимагали повернути військових. Також це є реакція на фактично небоєздатний стан особового складу. Зокрема, дуже багато питань, як була організована оборона розстріляного під Волновахою на Донеччині блокпосту, який охороняв 3-й батальйон 51-ої ОБМР".

Учора жінки з Любомльського району на знак протесту проти недолугих дій райвійськкомату і вищого війського керівництва перекривали трасу в Ягодині. Вони не хочуть, щоб їхні сини і чоловіки слугували гарматним м'ясом на війні, яку не можуть зупинити бездарні воєначальники і керманичі держави.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 76
Анонім Показати IP 24 Травня 2014 22:40
генералів покарати за законами військового часу, то маразматики, які є генералами тільки на папері
22 до Анонім Показати IP 25 Травня 2014 16:32
Автор статті у своїх словах про "недолугих дій райвійськкомату і вищого війського керівництва" знов спотворює правду і закликає людей до боротьби. Але з ким? Райвійськкомат направив туди хлопців? НІ - направили туди їх Турчинов, Яценюк і Ко, яких привели до влади такі "письменники" і далі виправдовують їх дії! Проблема в тому, що журналісти, автори таких статей "виколупують" слова із речень, біль з біди і вмащують у безглуздий матеріал, подаючи його як істину!! Ми вже відвикли думати, аналізувати. ЗМІ за нас "подумали " і наказали як надалі жити. Подайте людям чистий факт, хай кожен робить висновки. Такі ні - найшли найлегшу і найсильнішу зброю і вбиває людей! Влучний вислів справжніх журналістів: "ЯКБИ У ГЕБЕЛЬСА БУЛИ УКРАЇНСЬКІ ЗМІ, СВІТ І ДОСІ НЕ ЗНАВ, ЩО БЕРЛІН ПАВ!!!",
відаючий до Анонім Показати IP 25 Травня 2014 18:23
з генералами покарати недолугу юлькіну владу з конфіскацією в користь сімей невинно убієнних...
віра до Анонім Показати IP 25 Травня 2014 18:47
Читаю тільки 25.05, згідна 100%
ЦРД Показати IP 24 Травня 2014 22:58
коментар було видалено
я Показати IP 24 Травня 2014 22:59
позорище командному высшему составу!!!! не можете командовать-пригласите найомников, уроды, а не наших пацанов на пушечное мясо!!! толку в этой стране не будет еще долго....
Влад до я Показати IP 25 Травня 2014 08:58
коментар було видалено
волиняни Показати IP 24 Травня 2014 23:21
Цікаво, дуже цікаво куди пішли гроші? Мова про одноденний заробіток які перераховували працівники бюджетних організацій для допомоги дислокованим на Волині військовим ще у квітні -місяці? Як їх тоді мобілізували то у В-Волинському не було ні що їсти ні на чому спати. Певно нам знов процитують красивий звіт про їх використання - адже написати можна що хочиш .а все по старій добрій схемі - перерахувати на рахунок Волинської обласної організації воїнів Афганістану а чому не просто на рахунок 51 бригади? чи чому не закупити необхідне і не привести особисто хлопцям? щоб дійсно до них дійшло те чого немає.Куда все дівається??? Да біда скільки можна знущатись з народу? Як біда - так зразу заклик до людей д о п о м о ж і т ь , бо держава в біді, Раз в державі не має нічого - ні гроші, ні броників,ні касок, ні мішків, в державі є тільки ПРОСТІ СМЕРТНІ ХЛОПЦІ ПЕРЕВАЖНО З СІЛ,а синки всіх крутеликів іздять на іномарках і попивають пиво і горілочку в барах!!!! Коли відправили їх на схід,то чим ті командувачі думали? Це що спеціально ще раз столкнути лбами схід і захід? Там же неогошена війна, хіба не ясно? А політики? Тепер Кличко піариться закупив броників на 250 тис грн і привіз для військових під Київом!!! а чому не на схід?????? Відправили "добровольців" незабезпеченими і незастрахованими,ніхто про людей не думає, тільки висловлюють співчуття!!! Думають як швидше дорватись до влади!!!!! все є - і бізнеси і гроші ще бракує в л а д и!!!!
Луганск до волиняни Показати IP 24 Травня 2014 23:37
Третий день читаю ваши комментарии, волыняне, и не пойму одну вещь - и вы, и мы одинаковы ненавидим и презираем новую власть. Но мы с ней воююем, а вы ее защищаете?
я до Луганск Показати IP 24 Травня 2014 23:54
ви воюєте проти україни,з найманими чеченами,а з своєю владою ми ще розберемось.ми з своєю технікою додому будем повертатись через київ,і не одному генералу ще мало не покажеться
Луганск до я Показати IP 25 Травня 2014 06:02
Искренне желаю вам всем скорейшего и счастливого возвращения.
Дончанин до я Показати IP 25 Травня 2014 09:42
"ви воюєте проти україни,з найманими чеченами" - цитирую нижеприведенный пост: "буде,ой буде,ще майдан". Так вот, у вас "буде", а у нас уже имеет место. Ну а конкретно по "найманим чеченам": Кадырову не понравилось задержание СБУ журналистов, прислал для начала парламентариев. Этого хватило. В тот же день журналистов ОТПУСТИЛИ! С этой задачей не могли справиться ни ОБСЕ ни ООН.
Василий до Дончанин Показати IP 25 Травня 2014 12:52
Ты наверное плохо оперируешь информацией. Потому как Кадыров сам лично был в Киеве . Об этом свидетельствует Прилет самолета в Грозный из Киева. И имет место быть судя по всему банальный обмен. В том числе на пленных из БТ "Донбасс". Так голубь сизокрылый оперируй фактами хотя бы общедоступными в сети .......
Василий до Луганск Показати IP 25 Травня 2014 11:35
Торкнуло конечно ваше обращение. Вы читаете наши комменты, вроде бы , и как бы поддерживаете наше мнение. Но есть одно но. Мы как вы выражаетесь, западенцы, бандеровцы, остальных епитетов даже не хочу говорить, не расстреливаем русскоязычных (хотя по логике и должны были бы), Мы не нападали на спящих военных, и не стреляли их как зайцев в поле и не выкладывали в Ютуб, как добивали раненых. А теперь Луганск я выскажу свою мысль (которая витает в умах многих жителей Западной Украины). А если радикально настроенные жители ЗУ возьмут пару фур, легковых автомобилей с так называемыми гражданами ДНР и просто их рассчитают, за то что они просто есть, и оказались не в то время не в том месте..? Ведь как выразился ваш Бес. Была договоренность что не будем стрелять, но рано или поздно они могли взять в руки автоматы.. Ведь так он написал.? Так что давай "ватник"не спамь здесь и не троль. А отслеживай ситуацию на русских сайтах и жди когда ВВП даст приказ идти на Запад. Потому как он вас беглых зэков не хочет принимать к себе а войска вводить и подавно не будет, и у вас как в этих что 1917 году сделали революцию, выход только один- помазать лоб дезинфицирующим веществом.......Вот вы делаете революции. Че бл...дь Гевары новоявленные.
Дончанин до Василий Показати IP 25 Травня 2014 11:50
По поводу Беса: Для того чтобы зачистить ваших ребят проехал 250 км мимо полутора десятков блокпостов ВСУ. Ни один из них не тронул (чем ваши ребята такие особенные?). Просто почихвостил ваших ребят. На следующий день он на ином конце области чистил батальон Донбасс. Да были бы у нас такие возможности - давно бы выставили гостей. По поводу "западенцы, бандеровцы" - у меня у самого много друзей, выходцев из ЗУ. Они сами либо их родители, в основном, приехали к нам восстанавливать Донбасс, понятно когда? Ну а конкретно по случаю с вашими ребятами: - Зачем прилетели вертушки? Кто их вызывал? Явно не уцелевшие ребята, которые к тому времени уже имели связь со своим командованием.
Василий до Дончанин Показати IP 25 Травня 2014 13:05
По поводу того что Бес проехал 250 км. Здесь нет ничего удивительного. Какие вояки такие и блокпосты. Об этом свидетельствует и коммент самого Беса, договрились не стрелять. По ходу мобилизованные думали, что это как в Союзе партизаны, поехали побухать, повисеть. Вина в первую очередь командиров. А на войне как на войне. Верить противнику нельзя. Ну да ладно. Даст Бог свидимся........
Луганск до Василий Показати IP 25 Травня 2014 12:16
По небрежности ответ Вам попал к "волинянини" - мои извинения обоим. И давайте говорить без эмоций, решать проблемы можно только методами академическими, отстраняясь от всех раздражителей. Поверьте, Василий - если я захочу вас оскорбить, то найду нужные слова в своем лексиконе.
Василий до Луганск Показати IP 25 Травня 2014 12:54
Спасибо за толерантный ответ. Поверьте мне что я так же умею оскорблять и унижать. Так что на сегодня квиты...........
Луцьк до Луганск Показати IP 25 Травня 2014 12:56
Ви не проти влади воюєте, ви воюєте проти українців і заважаєте нам боротися з цією владою
Луганск до Луцьк Показати IP 25 Травня 2014 13:58
Так это мы к вам пришли? И еще - скажите, кто "мы" - "вы", как я понял, украинцы.
мак до волиняни Показати IP 25 Травня 2014 09:41
радуйтесь що помагаємо сходу із-за таких як ви сцикунів померли молоді хлопці ви хоча б мали совість мовчали б а не тут коментували щось не так??вперед в армію побачім які ви будете сміливі стояти з автоматами на сході вас так само будуть гнобити тут,скількі батьків приходили на похорони до своїх і чужих дітей а ви сидите вдома??? так це просто низько з вашого боку!!!!!!!
Дончанин до мак Показати IP 25 Травня 2014 10:10
коментар було видалено
Луганск до волиняни Показати IP 25 Травня 2014 12:05
Начнем с того, что обе Республики в ультимативной форме больше недели назад, сразу после референдума, предложили военным уйти или перейти на сторону ополчения. В противном случае обещали всех уничтожить. Война, земляк. Второе - убивают наших людей ваши солдатики. Вот в Торезе убили двоих и двоих ранили, в Старобельске один убит и двое раненых. Убиты корр, итальянец, украинец-переводчик, ранен еще один итальяенец и местный водитель. Это только за два последних дня и только о гражданских. И это при том, что ваши воевать не умеют. А кто погиб в Мариуполе - в первый раз после пикета солдатских матерей, и второй раз в День Победы? А в Красноармейске? СМИ и Аваков насобачились любое лыко вплетать в строку жертв террористов - если мы этим козлам будем верить, то так и будем хоронить ребят - вы своих, а мы своих. Ведь сами говорите, что во власти негодяи - и верите негодям? Не мы к вам пришли, ребята - вы к нам. За чем конкретным вы пришли, можете сказать?
Василий до Луганск Показати IP 25 Травня 2014 13:15
Ну скажите будьте добры. Какие к черту республики. В одной рулит беглый зэк., дед мороз и экс Мавроди которых держит на поводу Рамзан с бывшими ГРУшниками которые хотят стать героями России. В другой десантник непонятных войск который примерил на себя роль героя. Если бы эти республики провели референдум в правовом поле учитывая интересы международного права. Не вопрос. А так что...? Да я ща напечатаю не ксероксе бюллетни за провозглашение Луцкой республики и все. Два дня и республика. Парни вы никому не нужны в том числе и России. Поверьте. Все эти вещи интересны только кучке непуганных идиотов не состоявшихся в жизни. И то несостоявшихся не в плане денег , а в плане личного развития. И таким образом они самореализовываються. В том числе и через убийства людей. Кому что надо короче. Вот в чем вся галимая правда. А лидерам ЮВ настолько по..й тот самый народ , что даже Вы Луганск себе не представляете. Это процесс самореализации некоторых людей. Вот и все. Так что время покажет .......
Луганск до Василий Показати IP 25 Травня 2014 14:52
Может быть, что и не нужны никому. Но если так, то что делают у нас ваши земляки? Второе, главное - самопальный референдум нужен нам, мы его состряпали на ровном месте своим коштом, мы его и признали. А то, что киевская власть не признала - так и мы ее не признаем, притом еще раньше. Конечно, вам удобнее не верить в истинность результатов референдума - нам и ваши сомнения по боку. Но, уверяю вас - была высочайшая явка, и был изумительный результат. По поводу поездов и прочих транспортных средств "дружбы", на которые вы намекаете - мы уже ничего и никого не боимся. И напомню в третий раз - мы к вам не едем, вы приехали к нам с автоматами, танками и вертолетами.
Дмитро Показати IP 24 Травня 2014 23:53
Та ніхто ту владу ненавидить ,чим вона краща за януковича. Юльку аж бігом випустили . Чужих дітей на смерть посилають, своїх посилацте а не незаконні накази на мобілізацію створюйте. В яворів біля Львова 2 тис. людей нагнали . Спати нема де , їсти те саме нема що. А ви люди пересилайте гроші на армію, щоб керівництво мало за що дачі будувати
я до Дмитро Показати IP 24 Травня 2014 23:57
ви собі уявіть,вони створюють комісію,щоб знайти ті кошти,що ми пересилали смс 565.поміч до дітей не доходить.
я до Дмитро Показати IP 24 Травня 2014 23:59
буде,ой буде,ще майдан
Луганск до я Показати IP 25 Травня 2014 12:40
Вы никогда не задумывались, почему ни юг, ни восток, да и центр не очень, не поддержали Майдан? Если мне отвечают, что это не так, и эти регионы майдан поддержали, я привожу такую вот скорбную статистику
Луганск до Луганск Показати IP 25 Травня 2014 12:41
ht04/04/2167tp://www.proza.ru/2014/
Луцк до Луганск Показати IP 25 Травня 2014 17:55
http://www.proza.ru/2014/04/04/2167
Иван Москаль до Луцк Показати IP 25 Травня 2014 21:24
Спасибо, понял...
Василий до Дмитро Показати IP 25 Травня 2014 15:46
О чем мы говорим.? Явка это понятно, лично я в такой ситуации написал бы явку 120% и это было бы нормально. По поводу поездов , то как Вы успели заметить в моих комментариях и диалогах о поездах "дружбы" слова нема никакого. По поводу не боимся никого отвечу в вашем стиле. Мы тоже никого не боимся. Но во первых нам некого боятся , в том числе и ваших, как бы бойцов за независимость. Во вторых вашим так называемым бойцам тоже некого боятся , потому как вышка , шо тут , шо там (имеется в виду в России), так чего же вы должны боятся ? Обращусь к теме о поездах и других транспортных средствах. Вы наверное не очень внимательно читали мой коммент. Я не писал и не думал даже писать о том что кто то от нас фурами поедет к Вам на ЮВ. Я имел в виду что может иметь место ситуация что здесь на ЗУ примут транспортные средства с гражданами ЮВ. и спросят с них... Вы не допускаете такую мысль. При этом так же приговаривая, как Вы и Ваши соратники, только в обратном порядке , и будут эти фразы звучать в ключе : ВЫ ВЛАСОВЦЫ, ВАТНИКИ И ДРУГАЯ НЕЧИСТЬ...... Как Вам лично такой оборот речи, и такая постановка вопроса? При этом имейте ввиду, что я человек сугубо аполитичный и говорю от своего имени а не изьявляю мечты и чаянья многих граждан ЗУ , некоторые из которых думают на много радикальней чем я. Так что подведем итог нашего диалога. Ваша идеология неправа в корне. Как бы Вы не называли жителей Украины, как бы Вы не хотели нас оскорбить в плане что такой страны нет, такой нации нет, ну и много фраз (не хочу цитировать) мы живем, мы голосуем за НАШЕГО Президента, и хочем жить лучше как жилы. Опять таки обращусь к народным фразам. .. Все что нас не убивает , делает нас сильнее. P.S. Сразу хочу предотвратить вопрос по поводу : почему ты пишешь по русски.... ? Так отвечаю. Пишу так, что бы некоторым русскоязычным гражданам дошло. И они не писали почему ты пишешь на украинском (типа они не понимают, как Михалков в свое время)........ С уважением Василий.
Василий до Василий Показати IP 25 Травня 2014 15:52
Это коммент до Луганска.........!!!
Луганск до Василий Показати IP 25 Травня 2014 16:14
Василий, у Вас проблемы то ли с памятью, то ли с элементарной логикой. Поясню - в комментарии от 11.35 вы обозвали меня ватником, б...дью и даже Че Геваре...))) Причем со второй ноты перешли на "ты". Но это мелочи, которые воспитанные люди не замечают. Делают вид, что не замечают, если быть точным. Теперь, когда я дал точные координаты Вашего хамства, убедительно прошу найти в моих комментариях что-либо оскорбительное в отношении неважно кого из присутствующих или отсутствующих. Хотя бы слово одно "бандеровец" без кавычек.
Василий до Луганск Показати IP 25 Травня 2014 18:12
Умно и воспитанно, как минимум. Признаю. Только как сдается мне Вы немного запоздало пишите это сообщение. Когда нечем парировать судя по всему. Напишите какие то координаты что бы проводить наш диалог в долее доступном формате подискутируем.На Zello я особо не общаюсь, хотя и присутствую. Я понимаю, что лично мое мнение не переубедит ЮВ в лице некоторых товарищей, но тем не менее я готов с Вами лично подоскутировать........
Луганск до Василий Показати IP 25 Травня 2014 19:29
Да я бы всех вас пригласил в более удобное для общения место, но мои ссылки здесь указывают на пустую страницу. К тому же адаптация на новом ресурсе займет некоторое время, и все пирожки остынут. Присматривался к блогам в НВ - они здешнюю публику не интересуют, но я попробую. Посматривайте, сегодня-завтра зарегистрируюсь - Иван Москаль, статья "От нашего стола вашему". Написано в январе, но актуальности не потеряло, мне кажется. Там и потолкуем в комментариях, если не против. Вдруг затормозят с регистрацией или размещением материала, скажу здесь.
123 Показати IP 25 Травня 2014 00:23
Серед загиблих є батько трьох(!) малолітніх дітей!т Який цинік - воєнком відправив такого вояку на смерть? Хіба немає менш вразливих кандидатів? ЦЕ ТЕАТР АБСУРДУ! Якщо народ не доб'ється відставки такого воєнкома, значить народ -панський холуй...
володимерчанка Показати IP 25 Травня 2014 00:33
наша 51 бригада мала охороняти кордон до ЧОРНОБИЛЯ А ЧОМУ ВОНА ОПИНИЛАСЯ НА СХОДІ ТРЕБА ЗАПИТАТИ НАШОГО ГОЛОВУ ОДА ПАНА ПУСТОВІТА.
555 Показати IP 25 Травня 2014 00:44
ТРЕБА ЗАПИТАТИ ГЕНЕРАЛА ЯК ХЛОПЦІ МАЛИ СТВОРЮВАТИ БЛОК-ПОСТИ БЕЗ САМОГО НАЙНЕОХІДНІШОГО
11 Показати IP 25 Травня 2014 08:03
Хлопець з Милятина, який загинув, зі слів дружини та батьків, напівсліпий на одне око та мав виразку ( є в інеті), забрали без проведення медкомісії. В списку загиблих вказано, що він рахувався розвідником. Що ж то за армія така, де в розвідроти призивають людей, які взагалі не придатні до стройової служби?! Треба розбиратись з воєнкомами, що таке допустили. Їм лише б відчитатись, що план виконано, а там - хай люди гинуть.
Олена Показати IP 25 Травня 2014 08:04
Генерал змусив 4 рази (!!!) переставляти "під лінійку" сотні автомобілів бригади, які стоять у місці дислокації... Це дебіли при владі. Ще потрібно травичку зеленою фарбою розфарбувати... Генералу-трибунал
22 Показати IP 25 Травня 2014 08:32
Та не дебіли це, а люди, які вважають себе елітою, а решту - гарматним мясом. Щось не чути, щоб Турчинов свого сина на бійню послав, інші можновладці - також.
Оля Показати IP 25 Травня 2014 08:40
Потрібно терміново провести перевірку у військкоматах на предмет відбору в армію. Винних строго покарати! Адже за батьків 2 і 3 малолітніх дітей хтось інший мав іти у військо.
Здрасте Показати IP 25 Травня 2014 08:51
1. Не пускайте своїх дітей, чоловіків на Схід 2. В Ахметова достатньо коштів щоб озброїти і найняти найманців з рідного йому регіону 3. Владу яка робить помилкі ціною людських життів потрібно карати 4. Влада спеціально вивозить патріотів на Схід щоб не було кому захищати Захід і Центр. 5. Жоден син чиновника не поранений і не вбитий...
Дончанин до Здрасте Показати IP 25 Травня 2014 12:04
На Ахметова нашими властями открыто пока только два уголовных дела. В настоящее время мы временно используем законодательство Украины.
Аліна Показати IP 25 Травня 2014 09:46
А чому тільки один батальйон, який найбільше постраждав? Вони хочуть, щоб ще хтось постраждав? Хлопці не підготовлені!!!!!!!!!!!!!!!Деякі з них перший раз тримають зброю в руках! Потрібно всіх забирати, поки їх не перетворили на інвалідів!!!!!
Луганск до Аліна Показати IP 25 Травня 2014 09:57
Умница, Алинка! А мы сами разберемся со своими бандитами.
Дончанин до Аліна Показати IP 25 Травня 2014 11:35
"А чому тільки один батальйон" - А что с остальными батальонами? Дальше, как говорят в народе - за что купил, за то продал, цитата о бригаде из Володимир - Волынска, правда было указано аэромобильная: "Остался один блокпост. С остальных ушли. Слава богу оставили три бронежилета. Просим помощи. Никто не откликается"
Злобний Ч Показати IP 25 Травня 2014 10:01
Друзі, йде війна. Там вбивають, ви що не знали? Ви вважали що на такий собі пікнік їдете, на полювання за гопніками в спортивних штанцях? Вас відправляють на смерть ті, кому пофігу це все і головне - ви всі. Ви всі їм пофігу, розумієте? А ви, щоб влізти в труну... самостійно ремонтуєте автохлам, бо доїхати до свого персонального аду треба. Ви є раби, мабуть?! Пан дав наказ і ви так його виконуєте, що аж загинуть готові. Дурні, адже на розумієте, що це не ваша війна. І як людина, а не ідіот, ви повинні захищати своїх дітей, коханих і батьків. Дома! А не рвати одне місце, щоб виконати наказ якогось Цапа. Неадекватні ви, активісти...
Дмитро Показати IP 25 Травня 2014 11:48
Ніхто не зобов'язаний виконувати злочинний наказ в.о президента п. Турчинова . Згідно конституції наказ на мобілізацію надає лише президент України , якого в нас немає . А янукович як би це не звучало не був правильно згідно юридичних норм усунутий . Через рік два Турчинов , Парубій і ко.будуть сидіти на нарах за здачу Криму і зраду державі . Тільки загиблих цим вже не повернеш.
Титушко до Дмитро Показати IP 25 Травня 2014 15:08
Конституцией нелигитимная влада 3 месяца подтирается
ОленКА Показати IP 25 Травня 2014 13:11
Чому Гузь тільки коменти у соцмережах пише? Чому досі нікому не дав відповіді, чому він не служив в армії, чому такий "патріот" засів у кабінеті і як Аваков лише коменти пише у соцмережах? Чому не пішов добровольцем на Схід? Чому...?! Якщо в нього "справка" від армії, то і посаду в раді не має парава отримувати! Ганьба таким "патріотам"!!!
Василий до ОленКА Показати IP 25 Травня 2014 13:19
Золотые слова. Я готов ехать на ЮВ по предводительством Игоря Гузя. Не взирая на то что я "замок", я готов ехать на войну в составе взвода под предводительством Гузя.
Луганск до Василий Показати IP 25 Травня 2014 16:18
Кто такой Игорь Гузь, чем знаменит?
Василий до Луганск Показати IP 25 Травня 2014 18:13
Читаем новости Волыни. Входим в ситуацию..........
Луганск до Василий Показати IP 25 Травня 2014 19:15
Трудно ориентироваться, ссылки не работают. Да ладно, верю, что человек достойный...
Василий до Луганск Показати IP 26 Травня 2014 17:04
Еще из тех достойных......
Василий до Василий Показати IP 26 Травня 2014 17:07
Сбросьте нормальную ссылку как с Вами связаться и попробуем наладить диалог и с Вами и с руководством.Я то конечно пишу лично от себя но если диалог возможен в нормальном русле, я лично готов встречаться с людьми и говорить.
відаючий до ОленКА Показати IP 25 Травня 2014 19:13
бо у гузя тато "камсамолєц" як і романюк ---і їхні дітки солдатської каші "не мають права" вживати....
НОНА Показати IP 25 Травня 2014 17:19
Треба зрозуміти, що в цілому військова організація держави прогнила, а наслідки цього і призов в армію без медкомісій, і відсутність харчів для солдат, і відсутність броніків, і дебіли генерали які не мають уяви про організацію бойових дій тому, що свої генеральські пагони отримали за прибирання території та фарбування бордюрів. Вони більше нічого не вміють і не можуть навчити своїх підлеглих. Ось де люстрацію треба робити. І критерій повинен бути один - генерал не забеспечив своїх підлеглих всім необхідним - геть з посади. А те, що відбулося під Волновахою трагедія армії і гучний дзвін біди - в армії треба докорінно все змінювати. Вічна память павшим військовослужбовцям!
Лучанин Показати IP 25 Травня 2014 17:31
Дорогий луганчанин доненчанин якщо е претензии до влади то це не обовязково робити з зброею в руках пид прапорами иншои на майдани ви бачили прапори инших дэржав нэ будтэ васалами пивничного сусида давайтэ будувати свою дэржаву
Луганск до Лучанин Показати IP 25 Травня 2014 19:08
Спасибо. На майдане было оружие, извините. Коктейли, булыжники, цепи. Сотни раненых и десятки убитых беркутовцев из огнестрельного оружия. Дальше - давайте не будем мериться сеньорами, Европой и Россией. Для вас предпочтительней первые, для нас вторые. Когда вы бушевали на майдане, мы не вмешивались до тех пор, пока не начались десанты активистов в наш монастырь. Можно было догадаться, что между Западом и Востоком есть черта, не всегда географическая, но за которую заступать нельзя. Вы заступали, вас не отрезвила даже потеря Крыма - точнее, вы нашли массу причин, объясняющих конфузию, но не захотели признать истину - Крым не захотел жить в одном государстве с теми, кто считает возможным сжигать людей живьем и убивать их булыжниками только за то, что они стоят на дороге и мешают проходу к высшей цели. Крыму повезло, Донбассу приходится бороться, пусть с гнилым, но государством. С ее армией при танках, вертолетахи пушках. Вы не отказывались от ничьей помощи, в ваших рядах были иноземцы - почему Донбасс должен поступать иначе?
українка Показати IP 25 Травня 2014 18:49
Я розумію, що це була антитерористична операція. І в ній повинні були воювати спецпдрозділи навчені, а не пацани по 20 років. Де наші "Альфівці", вони що мають захищати Ахметова, Януковича, Турчинова і т.д?? чи як?? Офіцери- пенсіонери- , генерали, прапорщики , полковники- пенсіонери по 40-45 років ,що в дома на ліжку чухають дупу?
я до українка Показати IP 25 Травня 2014 19:53
Спецпідрозділи в повному озброенні охороняють "будиночок" хазяїна Донбасу - Ахметова!!!! а хлопці полягли ні за що!!!!! Навіщо із заходу перекидати їх на схід???? Щоб ще раз пробудити ненавість у жителів сходу до бандер, що пробудити дійсну громадянську війну!!!!Безглузді командири!!! Турчинова із сином туда на блок-пости!!!!
просто Лучанин до я Показати IP 26 Травня 2014 10:34
коментар було видалено
просто Лучанин до просто Лучанин Показати IP 26 Травня 2014 11:27
А для чого видаляти коментар? В нас не влада, а ... які грають на руку путлеру та відправляють молодих хлопців на розстріл, а не спецзагони, які вміють оперативно реагувати на ситуацію та знешкоджувати терористів. Забеспечення обладнанням немає, зате самі владці та їх охорона в брониках. Але суть не в обладнанні, навіть найкраще обладнання в руках молодих та недосвідчених солдат, які під час служби в ЗСУ. за весь строк вистріляли по 30 патронів з АК, не допоможе, Є тисячі людей, які служили в спецпідрозділах, гарячих точках, та які за єдину Україну та готові зачистити схід від терористів, зі слів одного з них:" влада не дає наказу на зачистку, тому що мирне населення може постраждати, але воно і так страждає від неспокійного життя та залякування від терористів. Гине багато людей через нерішучість влади. А дали б наказ ми з мінімальними втратами зачистили схід від терористів і був би спокій..." Ті люди які стоять за ідею повиннві знати, що за ідею гинуть! Приклад МАЙДАН, там люди гинули за ідею, В бою під Крутами загинуло 300 студентів,які героїчно вийшли дати відсіч кількатисячній більшовицькій армії, таких прикладів можна наводити безліч. Веду я до того, що жертви наших молодих хлопців, земляків, братів, чоловіків, батьків не повинні бути марними!!!!!!!!!!!
Просто Лучанин до просто Лучанин Показати IP 26 Травня 2014 11:28
Напевно влади бояться, та свободи слова в Україні ще ніхто не відміняв!!!
Павло Показати IP 25 Травня 2014 19:34
Де козаки?
555 Показати IP 26 Травня 2014 17:37
Про гузя на його сторінці правду написала про його патріотизм, то зразу сторінку заблокував!!!!!!!!!!!!!!!
болить... Показати IP 26 Травня 2014 17:57
Дискусію розвязали...молодці, а мене, як матір, як жінку хвилює прізвище "Тиждень тому, як ти, генерале, приїжджав у бригаду, ти влаштував тренування..." прізвище генерала!!!! Покажіть лице , назвіть прізвище, покажіть де і як живе! Чому так безіменно - генерале-??????????
Луганск до болить... Показати IP 26 Травня 2014 19:04
Забирайте своих детей, волыняне. Ничем хорошим этот драг нах остен не закончится - ни для вас, ни для нас.
болить... до Луганск Показати IP 27 Травня 2014 08:45
ми то заберём, а как вы жить будете с этим, что с вашего молчаливого согласия война началась....молчаливое согласие это соучастие в преступлении...да, сейчас страшно, но когда начинали думали о последствиях? Бог вам судья...
стелс Показати IP 18 Червня 2014 13:07
Ну и що потрібно зробити щоб мобілізованих демобілізувати. Ище уже місяць 2 бат 51 бригади під луганском а на паперах ми були миколаєві хто знак відповідь чи пояснення ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus