USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські байкери покатають дітей з інтернату

6 Червня 2014 21:00
Волинські байкери разом з однодумцями вкотре навідають вихованців допоміжної школи-інтернату у Рожищі.

Поїздка відбудеться у неділю, 8 червня. Приєднатися до небайдужих хлопців та дівчат можна буде у Луцьку на парковці перед ТЦ «Глобус» об 11 годині, де байкери і збиратимуться. Виїзд колони планують в 11:30.

«В 12 годині вже будемо в місті Рожище, на вулиці Шилокадзе, 17. Покатаємо дітей, подаруємо іграшки», - розповідає Інформаціному агентству Волинські Новини одна із організаторів заходу Марина Авдєєва.
Загалом, зі слів активістів, протягом тривалого часу байкери проводили благодійні фотосесії з метою збору коштів для впровадження іпотерапії в допоміжній школі-інтернаті в Рожищі.

«Благодійні фотосесії планували проводити до 13 червня, а сама поїздка - 14 червня в рамках Мото-фестивалю «Дальняк до волиняк». Однак, оскільки мото-фест із певних об'єктивних причин перенесли у часі на невизначений термін, саму поїздку також довелось перенести. Вирішили таки влаштувати дітям свято, на яке вони з нетерпінням чекали.
Як пояснила дівчина, згідно із підсумками проведення фотосесій, байкери зібрали 1939 гривень. Утім цих коштів недостатньо для придбання коника. Саме тому блігодійники ухвалили рішення закупити іграшки та спортивний інвентар на зібрану суму, а також влаштувати малятам свято. На їхню думку, найбільше задоволення дітки отримають від іграшок та катання на мотоциклах, мовляв, вони цього дуже чекають.


Поділились байкери і власними планами на майбутнє. Кажуть, що надалі продовжуватимуть пошук благодійників, які можуть допомогти придбати придатного для іпотерапії коника для вищезгаданого навчального закладу.

Нагадаємо, благодійні акції, організовані волинськими байкерами, стали традиційними. Адже щорічно на відкриття та закриття мотосезону любителі залізних коней відвідують дитячі будинки області, або ж надають сиротинцям матеріальну допомогу.


Нагадаємо, у березні цього року тривала благодійна фотосесія на байкерських мотоциклах. Всі охочі могли сфотографуватися на залізних конях волинських байкерів, а заодно - і допомогти дітям, які виховуються в допоміжній школі-інтернаті в Рожищі. Гроші, отримані у такий спосіб, збирали на купівлю поні для діток.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 6 Червня 2014 23:32
Завжди у фільмах, байкери - то погані бородаті, дядьки, що тільки катаються на моциках, бухають і ловлять кайф від наркотиків, але ці хлопці, і панянки звичайно, руйнують тупі стереотипи, що складаються в деяких людей після перегляду чергового американського бойовика!! Молодці!!!
Знаю їх до Лучанин Показати IP 6 Червня 2014 23:52
вони справді дуже хороші, ці хлопці ) І дівчата теж)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus