USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Через непогашення субсидій у Луцьку вимикають гарячу воду

4 Квітня 2017 09:13
Відключення постачання гарячої води в оселях лучан пов’язані з тим, що НАК «Нафтогаз України» через низький рівень розрахунків не заключив догорів із ДКП «Луцьктепло». А це, своєю чергою, викликане тим, що держава не повністю погасила комунальному підприємству витрати на субсидії населенню.

Про це йшлося під час оперативної наради в Луцького міського голови сьогодні, 4 квітня.

Виконувач обов’язків міського голови Ігор Поліщук зазначив, що в районі вулиці 8 березня та ЛПЗ відключили гарячу воду, бо ДКП «Луцьктепло» не заключило договір із НАК «Нафтогаз України» та не отримало номінацій на квітень 2017 року.


ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЧАНИ СКАРЖАТЬСЯ НА ВІДСУТНІСТЬ ТЕПЛОПОСТАЧАННЯ

Причиною цьому є низький рівень розрахунків, зокрема, через те, що держава не розрахувалася за надані субсидії.

«Ми спілкуємось, докладаємо всіх зусиль, аби вирішити це питання», - зазначив Ігор Поліщук.

Що стосується відключення гарячої води в 33-му мікрорайоні, то там відсутність води пов’язана з аварією, яку наразі ліквідовують.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
555 Показати IP 4 Квітня 2017 09:44
Колгосп є колгосп - люди, які не отримують субсидію, залишились знову лохами.Але думаю, що більшість з них давно в таких ситуаціях використовують бойлер, встановлений за свої гроші і справно сплачуючи гроші за електроенергію.Субсидію нараховують не тільки нужденним, але й хитро""пим. І тому держава ніяк не справиться і ніколи.Ситуація з гарячою водою мене завсім не хвилює - маю бойлера і не маю субсидії.Але бачу , що скоро нам перекриють воду взагалі і газ також.В кабінеті міністрів тепер нова мулька - хочуть монетизувати субсидії.Дадуть гроші на руки і тоді субсидіанти в великій кількості взагалі не будуть платити.Наступить колапс ЖКГ. Люди в кабінетах влади цього не бояться - всі вони живуть в приватному секторі .
Лучанин до 555 Показати IP 4 Квітня 2017 11:32
Чому прості люди які справно платять за гарячу воду позбавлені права отримувати її через те,що «Нафтогаз України» через низький рівень розрахунків не заключив догорів із ДКП «Луцьктепло»???Хай вони між собою розбираються-до чого тут Лучани?А простий народ як завжди страждає!Так було і так буде!Нічого не міняється.
Надія Показати IP 4 Квітня 2017 09:58
Брєд. Що за влада у корита сидить? Одним добавляють гроші освітянам а інші в боргах??? Чому люди які сплачують мають теж сидіти без води, владисько???????????????????Ви їм компенсовуйте за те що вони платять а ви їм воду відключаєте!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Кастрюлька Показати IP 4 Квітня 2017 11:53
Да сколько там того лета? Перетерпим. За то зимой снова вода будет! Правда в три раза дороже.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus