USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Депутати перевірятимуть кожен підпис, поставлений за їхнє відкликання

16 Липня 2017 11:19
Депутат міськради Костянтин Петрочук пообіцяв, що разом із колегами здійснюватиме перевірку кожного підпису, поставленого за відкликання депутатів Луцької міської ради, аби з’ясувати, чому лучани вирішили виступити за їх усунення і чи взагалі ці підписи не сфальсифіковано.

«Ми розуміємо, що так, як все це розпочалося, так і буде продовжуватися – з махінаціями», – підкреслив обранець громади під час ефіру програми «Запитай у депутата» ТРК «Аверс» 14 липня.

Нагадаємо, що провладний БПП «Солідарність», за фінансування олігархічної групи «Континіум», окрім Костянтина Петрочука, ініціює відкликання ще чотирьох депутатів Луцької міської ради: Олександра Козлюка, Євгенія Ткачука, Сергія Були та Аркадія Соломатіна. Депутати, своєю чергою, стверджують, що для їх усунення, згідно із чинним законодавстом, немає жодних підстав, а сам процес відкликання – це спроба БПП «Солідарність» та «Континіуму» захопити владу в місті.

Читайте ще: «КОНТИНІУМ» ЗАЛЯКУЄ ДЕПУТАТІВ ЛУЦЬКОЇ МІСЬКРАДИ

Костянтин Петрочук також пояснив, чому представники ББП «Солідарність» клопочуться про відкликання саме його та ще чотирьох депутатів міськради.

«Є лише одне пояснення цьому всьому, адже ми за певних обставин не зробити те, що було вигідно «Континіуму», що було вигідно Івахіву (співвласник «Континіуму», народний депутат Степан Івахів, – ред.) і т. д. Так, у них на сьогоднішній день є на нас «зуб». Вони не можуть справитися іншим методом, тому йдуть проти закону», – зауважив депутат і закликав лучан до «здорової свідомості» щодо оцінки теперішньої ситуації.

«Кожен із нас (депутатів, яких намагаються усунути з Луцької міськради, – ред.) написав заяву про те, що вбачає в діях певних колег та інших громадян елементи правопорушення. Тож розпочнеться перевірка тих зборів, які відбувалися на автозаводі, і в майбутньому ми перевіримо кожен підпис, кожні дані», – наголосив Костянтин Петрочук.

Та додав: «Те, що нас відкликають, засвідчує, що ми на правильному шляху» (маючи на увазі непогодження та протидію депутатів загарбницьким інтересам «Континіуму»).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЧИ РЕАЛЬНО ВІДКЛИКАТИ ДЕПУТАТІВ ЛУЦЬКРАДИ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанин Показати IP 16 Липня 2017 12:56
Перевибори. І тільки перевибори !!! І як найшвидше. І тоді все стане на місце. Новий законний мер і нові депутати!
остап до Лучанин Показати IP 16 Липня 2017 15:37
Наведіть хоча б один приклад, коли після перевиборів чи виборів у нашій країні щось змінилося на краще?
Не зволікайте! Показати IP 16 Липня 2017 20:59
Починайте збирати підписи і петиції в підтримку цих депутатів! Люди підтримають!
Волинянин Показати IP 16 Липня 2017 21:12
Підходив вчора до палатки, що стоїть на Театральному майдані та в якій збирають підписи. В ній молоді люди, в руках партійна газета БПП "Солідарність". Поруч палатка БПП, де дві втомлені, байдужі жіночки роздають ці ж газети. З хлопцями зав"язав діалог: Я - "Ви хто і для чого це робите"? Хлопці: "Ми члени ініціативної групи, яка ініціювала цей збір. Ці депутати працюють з УКРОПОМ". Я: "А що вони зробили поганого"? Хлопці: "Вони проголосували за зняття з посади секретаря Юлії Вусенко" Я: "А хіба депутати не мають права голосувати за таке рішення?" Хлопці: "Напевне мають, але вона суд виграла, а її знову зняли. Це все політичні ігри" Я: "Ви також в них берете участь" Хлопці: "Сміються)))) Так, берем))" Я: "А можна підпис поставити?" Хлопці: "Можна". Я: "А вас не лякає, що я не з Луцька, не голосував за цих депутатів та не маю права це робити?" Хлопці (після паузи) "А ви не з Луцька? Ну тоді не можна" Я: "А палатку таку хто вам купив, це ж значні кошти, спеціально широкоформатний друк на тканині замовляли, а це не дешево? Швидше і дієвіше було б просто на вулицях та по дворах підписи збирати, тут в основному приїзжі ходять" Хлопці: "Ну, на палатку ми скинулись (сміються)" Після цього діалогу ми попрощались і кожен далі пішов займатись своїми справами. Як на мене чиста політика і збір підписів на відкликання - це жалюгідна спроба БПП та Вусенко дестабілізувати роботу міськради та ставити палки в колеса УКРОПУ. Не прийняття в ВР дострокових виборів в Луцьку тому яскравий приклад.
Волинянка до Волинянин Показати IP 18 Липня 2017 07:34
Перш ніж писати такі речі, спочатку хоча б сходіть на Театральний майдан і подивіться хто сидить в тій палатці. Аж ніяк не хлопцІ(!!!!).
Не зволікайте2! Показати IP 17 Липня 2017 10:22
Не зволікайте!, а Ваша пропозиція на рахунок петиції і збору підписів на підтримку депутатів, яких хочуть вижити, дуже розумна. Думаю, багато лучан підтримають, не всі ж за кілька гривень мислять...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus