USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Голова комісії хоче затвердити протокол, термін прийняття якого закінчився

21 Серпня 2017 13:02
Голова Луцької міської виборчої комісії Леонід Будцев хоче затвердити протокол засідання про відкликання депутатів, хоча термін строком у 20 днів для його прийняття завершився у суботу, 19 серпня.

Про це йшлося під час засідання Луцької міської виборчої комісії 21 серпня.

Так, голова комісії Леонід Будцев зауважив, що терміни прийняття протоколу не вийшли, оскільки останній день припав на вихідний день, тому комісія зібралася сьогодні.

«Ми повинні завершити засідання і поставити крапку, а суд нехай з’ясовує», - зазначив Будцев.

Адвокат депутатів, яких хочуть відкликати, Святослав Туз зауважив, що термін прийняття строком у 20 днів закінчився, тому комісія не має права затверджувати будь-який протокол, бо це суперечить законодавству. Окрім того, адвокат зазначив, якщо буде все законно, то ніякого суду не потрібно.

Нагадаємо, що за фінансування олігархічної групи «Континіум» члени обласного осередку БПП «Солідарність» ініціювали відкликання депутатів Луцькради Олександра Козлюка, Євгенія Ткачука, Сергія Були, Аркадія Соломатіна та Костянтина Петрочука. Депутати, однак, стверджують, що для їхнього відкликання немає жодних законних підстав, а процес відкликання – спосіб БПП «Солідарність» і «Континіуму» захопити владу в місті.

Більше того, ініціатори відкликати депутатів міської ради називають заменшену цифру необхідних підписів. Також виборча комісія розглядає питання з порушенням закону та ховається від ЗМІ. Під час одного з засідань стало відомо, що члени ініціативної групи за відкликання депутатів отримують за це зарплату.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus