USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Комісія з відкликання депутатів «фарбує губи» за закритими дверима, - Будцев

4 Серпня 2017 10:37
Засідання Луцької виборчої комісії, яка розглядає відкликання п'яти депутатів міськради, було заплановане на 8:00 годину 4 серпня. Втім, засідання вкотре не відбулося, оскільки голова Леонід Будцев не зміг забезпечити зібрання кворуму. Більше того, збиратися почали за закритими дверима й хотіли приховувати свою роботу від журналістів.

Для ЗМІ оголосили, що засідання будуть проводити в 105 кабінеті Луцької міської ради, втім, туди ніхто й не планував йти. Як виявилося, що засідання почали проводити в приміщенні комісії, однак і там о 8:15 двері були зачинені. Коли ж представники ЗМІ спробували потрапити в середину, то голова комісії закривав двері, випихаючи журналістів з кабінету.

У своїх поясненнях від плутався у фактах: то казав, що засідання не відбувається, то нарікав, що журналісти, які хочуть спостерігати за процесом, таки заважають комісії засідати. А потім віджартовувався, мовляв, вони тут зібралися за закритими дверима, щоб фарбувати губи.
Як виявилося, губи ніхто не фарбував, натомість, роботу з документами таки проводили. Втім, комісія була неправомірна, адже необхідну кількість людей для кворуму Будцев не зміг організувати.

Відтак, голова комісії повідомив, що засідання переносять на 17:00 й покинув приміщення.

Нагадаємо, що вчора, 4-го липня, голова комісії теж не зміг забезпечити її належну роботу. Більше того, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що виборча комісія порушила закон.

Зауважимо, що на кошти олігархічної групи «Континіум» члени обласного осередку БПП «Солідарність» ініціювали відкликання депутатів Луцької міської ради Олександра Козлюка, Євгенія Ткачука, Сергія Були, Аркадія Соломатіна та Костянтина Петрочука. Самі депутати стверджують, що для їх відкликання, відповідно до чинного законодавства, немає жодних підстав, а сам процес відкликання є спробою БПП «Солідарність» та олігархічної групи «Континіум» захопити владу в місті та приватизувати стратегічні підприємства в Луцьку. На дані цілі «Континіум», за найбільш скромними оцінками, витратить більше мільйона гривень. Більше того, виконавці замовлення «Континіуму», які намагаються відкликати депутатів міської ради, маніпулюють трактуванням законодавства та називають набагато меншу цифру необхідних підписів, ніж це є насправді.

Нагадаємо, вчора, 3 серпня з рахунків «Луцьктепла» списали мільйон на користь фірми-прокладки «Континіуму». Така афера принесе додатковий мільйон на фінансування процедур відкликань депутатів, зазначає радник міського голови Ігор Поліщук.

«Цей мільйон гривень абсолютно незаконна заборгованість, яка виникла за рахунок шахрайських схем підуть Івахіву на фінансування процедур відкликань депутатів, а могла б ця сума піти лучанам на ремонт якогось двору», - розповів Ігор Поліщук.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
справедливість Показати IP 4 Серпня 2017 11:10
Оце да!!! на робочому місці замість виконувати свої обов"язки ми говоримо про сімейні справи???!!! А за що отримуємо заробітну плату????!!!! І кого це не стосується???!!!! Свавілля повне. Что хочу- то творю!!!!!!!! ДОГОВОРИЛИСЬ ТА ДОФАРБУВАЛИ ГУБИ
alla Показати IP 4 Серпня 2017 12:00
Як це немає за що відкликати? А перебіг із фракції в фракцію - це не достатня причина?
ні до alla Показати IP 4 Серпня 2017 12:32
ні
віто до ні Показати IP 4 Серпня 2017 13:29
а для мене - так.
просто Показати IP 4 Серпня 2017 15:18
а, якого "мыського грлови" радник???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus