USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ігор Палиця прокоментував ситуацію навколо каналу 1+1

29 Грудня 2016 19:28
Голова Волинської облради Ігор Палиця прокоментував спробу відібрати ліцензію в каналу 1+1 на трансляцію в Україні. Власними міркуваннями він поділився на своїй сторінці у Facebook.

"Це був єдиний "олігарх" (Ігор Коломойський - ред.), який разом із мільйонами патріотів в березні 2014-го став на захист України! ПриватБанк - це банк всіх українців, який з перших днів війни робив все можливе, щоб зберегти нашу державу! 1+1 - це телеканал, який завжди говорив і говорить правду, іноді зовсім неприємну!" - написав Ігор Петрович.

Нагадаємо, що представники телеканалу 1+1 заявили, що його хочуть позбавити ліцензії, а АП намагається передати контроль над каналом в інші руки. Окрім того, група народних депутатів з «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» звернулася до Генерального прокурора України Юрія Луценка взяти під особистий контроль ситуацію з продовженням ліцензії одному з найбільших мовників України – телеканалу «1+1». Також свою думку стосовно подій навколо каналу висловив генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко. З його слів, Адміністрації Президента України перед виборами невигідно мати непідконтрольний медіа-ресурс.

"Коломойський став ворогом номер один для Путіна; ПриватБанк закрили та націоналізували в Росії, Криму та в Україні; в телеканалу 1+1 намагаються відібрати ліцензію на трансляцію в Україні, затримуючи журналістів каналу в Росії! А може, Ігор Валерійович помилився, коли в березні 2014-го поставив на карту все, включно з життям, ставши на захист України?! А може, він недооцінив можливості Путіна?! А може, він просто не думав, що в Путіна такі довгі руки, і стільки "карманних" високопосадовців у нашій з вами державі?!" - коментує голова облради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анатоль_ Показати IP 29 Грудня 2016 19:34
Не знаю як хто, а в шоці, брати мої!
777 Показати IP 29 Грудня 2016 20:11
Щодо "Плюсів" - для України втрата незначуща. Крім ТСН і ранкового ефіру толкового нічого нема. Зеленський? - я Вас благаю - дешевий кривляка (але з баблом!) ну не дотягує він до рівня серйозних гумористів (Жванецький, Райкін, Глазовий - оце був гумор, вишуканий, добрий, а не цинічна вульгарщина на рівні Сердючки). "Міняю жінку" - проект себе вичерпав. "Гроші"-гостра,актуальна, але практично без наслідків. Згадайте "Танці з зірками" - дивились всі, вболівали. Оце був зоряний час каналу. Єдине, чим порадували "Плюси" останнім часом - "Століття Якова" - технічно бездарна (це при їхніх то можливостях), але така чудова робота. Молодці! То, можливо, каналу дійсно краще піти з ефіру, зберігши "бунтарський" ореол, і відкритись в новій іпостасі, виготовляючи якісний та затребуваний Україною продукт.
Анонім до 777 Показати IP 29 Грудня 2016 21:01
так,втрата незначуща.....адже у нас такий насичений ы кокурентноздатний телеефір....(Інтер(хз що там дивитись,СТБ з його насиченим Пінчуковським продуктом,Україна з надзвичайно "ЦІКАВИМ" Говорить Україна).То так втрата незначуща,будем дивитись хаваріт і паказивает Рассея
777 до Анонім Показати IP 29 Грудня 2016 22:04
Ти спершу навчись уважно і вдумливо читати, а вже тоді тягнись до клавіатури.
666 до 777 Показати IP 29 Грудня 2016 21:33
Хочу підтримати і погоджуюсь з вищесказаним користувачем 777 і добавити лише те, що такого відкритого та наглого "убивства" опонентів зі сторони влади Україна ще не бачила. Обурює те, що це робиться не приховуючи і не боячись нічого. Ніби ніколи не прийде час розплати!
777 до 666 Показати IP 29 Грудня 2016 22:09
Дозволю собі з Вами не погодитись: канал ТВІ, канал ПЛАНЕТА, каналШУСТЕРА - причому при "папередніках" ці ультра опозиційні канали існували.
911 до 666 Показати IP 30 Грудня 2016 08:03
А як ви собі думали? Майдан був спровокований ззовні, а люди самі ні на що не здатні, от вони прийшовши до влади нічого і не бояться і роблять все в угоду собі! Ви ще цього не зрозуміли?!
888 Показати IP 30 Грудня 2016 07:48
"За что боролись на то и напоролись"-як кажуть росіяне. Бумеранг повернувся..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus