USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Із заступника Труханова зняли електронний браслет

14 Червня 2018 19:38
Солом'янський райсуд Києва ухвалив рішення про зняття електронного засобу контролю з заступника голови Одеської міської ради Павла Вугельмана.

Про це йдеться в постанові суду від 6 червня, передає Укрінформ.

Зазначається, що прокурор САП Валентин Мусіяка звернувся до суду з клопотанням про продовження терміну дії зобов'язань, покладених на Вугельмана, на два місяці.

«Клопотання - задовольнити, частково. Продовжити підозрюваному термін дії зобов'язань до 6 серпня 2018 року, покладених на нього постановою слідчого судді Солом'янського райсуду Києва від 15 лютого 2018 року про обрання запобіжного заходу у вигляді особистої поруки, продовжених останній раз до 9 червня 2018 року включно постановою слідчого судді Солом'янського райсуду міста Києва від 11 квітня 2018 року», - йдеться в постанові суду.

Зокрема, Вугельман не може відлучатися з населеного пункту, у якому він зареєстрований, проживає чи перебуває, без дозволу детектива, прокурора чи суду; має прибувати за кожною вимогою до детективів НАБУ і повідомляти детективам НАБУ, прокурору чи суду про зміну місця проживання, утримуватися від спілкування зі свідками, здати на зберігання свої паспорти.

«У задоволенні інших вимог клопотання - відмовити», - йдеться в документі.

Раніше, окрім згаданих зобов'язань, Вугельман був зобов'язаний носити електронний браслет.

Раніше Солом'янський райсуд Києва повернув закордонний паспорт і дозволив виїжджати за кордон меру Одеси Геннадію Труханову, якого підозрюють у розкраданні коштів державного бюджету.

Як відомо, НАБУ підозрює Труханова, його заступника, а також директора департаменту комунальної власності та голову постійної комісії з питань комунальної власності Одеської міськради у привласненні майна за схемою, яка завдала державі 185 млн грн збитків. Труханова та Вугельмана затримали в аеропорту "Бориспіль" 14 лютого: мер Одеси прилетів із Варшави, а його заступник прибув із Ізраїлю.

15 лютого суд відпустив Труханова та Вугельмана на поруки: за міського голову поручився нардеп від БПП Дмитро Голубов, а за його заступника – нардепи Пресман і Мірошниченко.

16 березня суд передав 185 мільйонів, заарештованих у справі одеського мера Труханова, в управління Нацагенції з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
аан Показати IP 15 Червня 2018 10:05
зловили показали випустили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus