USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Каналізацію на Вересневому добудують у середині грудня

23 Листопада 2017 14:46
Останні 50 метрів господарсько-побутової каналізації у мікрорайоні Вересневе планують добудувати до 17 грудня, адже тоді закінчується дозвіл на будівельні роботи.

Про це йшлося 23 листопада під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань комунального майна та приватизації.

Як повідомив заступник директора КП «Луцькводоканал» Андрій Марчук, будівництво більшої частини каналізаційної мережі на Вересневому практично завершено, залишилося прокласти лише 50 метрів труб – це планують зробити до 17 грудня, коли закінчується дозвіл на будівельні роботи.

Андрій Марчук пояснив, що раніше більша частина населення скидала відходи в каналізаційну мережу Гнідавського цукрового заводу і вони йшли на поля фільтрації, що на вулиці Львівській. Наразі, каже заступник директора, проводиться перепідключення мереж від каналізації цукрового заводу до вже збудованої каналізаційної мережі, тобто відходи, які скидалися через колектор Гнідавського цукрового заводу, будуть скидатися через міський колектор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus