USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Керівник Волинського НДЕКЦ прокоментував затримання екс-криміналіста

8 Серпня 2017 13:14
Затриманий у Луцьку 7 серпня екс-криміналіст не працює вже протягом двох місяців і не міг здійснювати жодних експертиз.

Про це у коментарі для Інформаційного агентства Волинські Новини розповів директор Волинського науково-дослідного експертного-криміналістичного центру Олег Пододворний.

Нагадаємо, прокуратура Волині спільно з працівниками Управління СБУ та Управління захисту економіки в області Департаменту захисту економіки Нацполіціїзатримали під час одержання 130 тис. грн неправомірної вигоди слідчого слідчого управління Головного управління Національної поліції в області та колишнього експерта обласного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Гроші вони вимагали за вирішення питання про закриття кримінального провадження за фактом незаконного зайняття гральним бізнесом та складення відповідного висновку експертами НДЕКЦ щодо вилученого в ігрових залах обладнання.

«Ситуація полягає в тому, що затриманий чоловік, судячи по фото, наш колишній працівник, який був звільнений 23 червня за угодою сторін. Про затримання я дізнався з вашого сайту, але я не можу сказати, за що його затримали і що йому інкримінують. Просто вийшла така ситуація, що на нашу установу впала тінь. Його атестація, як судового експерта, вже анульована, тобто він не може проводити експертизи. Перед звільненням він місяць був у відпустці, тобто він не виконував експертиз з травня місяця, - зазначив Олег Пододворний.

Також він додав, що на роботі колишній працівник особливо ні з ким не спілкувався: «прийшов, відробив, пішов».

Окрім того, Олег Пододворний каже, що не знайомий зі справою, яку намагався «вирішити» його колишній підлеглий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
4 Показати IP 8 Серпня 2017 18:56
Ну, звичайно ж звільнений заднім числом, напевно цілу ніч переписували всі журнали і експертизи з його прізвищем
Кіндрат Панасович Показати IP 8 Серпня 2017 19:55
Щербатюк мабуть також не працює. Його ще в 2010 звільнили з міськвідділу. Ото вже і шахраї! Прикинулись слідчим і експертом! Згадується фільм "Не будите спящюю собаку".
111 Показати IP 8 Серпня 2017 21:56
Трудова книжка в Ткачуа на руках. Легко перевірити дату звільнення

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus