USD 39.56 39.90
  • USD 39.56 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.75 9.87

Лучанам повертають гарячу воду

23 Квітня 2016 19:35
Лучанам відновлять подачу гарячої води. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив Луцький міський голова Микола Романюк.

«Відповідно до доручення прем'єр-міністра, в місті розпочали відновлення подачі гарячої води. Технологічно цей процес відбуватиметься протягом двох діб», - йдеться у повідомленні.

Проте, на скільки часу відновлюють гаряче водопостачання і чи проведуть лучани свята з «комфортом» - наразі невідомо.

Нагадаємо, 4 квітня 2016 року, ДКП «Луцьктепло» на невизначений термін припинило надання послуг з гарячого водопостачання споживачам Луцька, а згодом оприлюднило списки боржників за послуги теплопостачання за станом на 17 березня 2016 року, до якого потрапили як юридичні особи, так і населення міста.

Як виявилося, мешканці луцьких квартир залишилились без гарячої води через недбалість керівництва теплопостачального підприємства, незважаючи на достатній рівень розрахунків лучан за послуги із теплопостачання.

8 квітня стало відомо, як міська влада планує карати населення за борги. Для погашення заборгованості населення перед ДКП «Луцьктепло» застосують перекриття водовідведення, обмеження опалення та продаж квартир злісних неплатників через аукціон. До слова, першу квартиру міська влада вже продала.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
дідо Показати IP 23 Квітня 2016 20:46
Для чого відновлювати,якшо совковий люмпен не хоче платити. Нехай ходять вонючі.
Лех до дідо Показати IP 23 Квітня 2016 22:14
Автономне опалення вирішить проблеми містян, але от вкрасти важкувато буде чинушам
Анонім до Лех Показати IP 24 Квітня 2016 08:51
Але на сьогоднішній день фахівців осіітчених дипломованих немає. В разі проблеми з інд.опаленням не знайдеш винуватого так як офіційних підприємств з його встановлення не існує. Ви тільки уявіть в підїзді 36 квартир якщо це 9 поверховий будинок значить 36 індив. опалювальних систем і там проживають пенсіонери, квартиранти, і інші не зовсім відповідальні особи, це ж порохова бочка щось не так з котлом і до біди недалеко..... один вихід треба самому контролювати температурний режим приміщення як це є у більшості країн світу а не шукати альтернативу в інд.опаленні
User до Анонім Показати IP 24 Квітня 2016 18:33
От тільки цих страшилок не потрібно. Ужгород вже років 5 як повністю перейшов на автономне опалення. Щось не чути, щоб там були хоч якісь проблеми, газ вибухав, і все таке. Та і взагалі по приватних будинках газових котлів і колонок встановлено десятки тисяч по всій Україні, і в пенсіонерів, і в мільйонерів, але масових проблем не спостерігається. Не все так страшно. Але, на жаль, наша зажерлива влада ніколи не дозволить автономки, бо вони ж не ворог власній кишені. А на людей всім начхати.
Анонім до Лех Показати IP 24 Квітня 2016 16:54
Міська влада не мае право нацьковувати підприемства на населення, яке не платить. Це справа юридичних відділів цих підприемств. Влада повинна знайти шляхи захисту цього населення і покарати керівників підприемств. А що спостерігаємо: заступник Яковлев, який живе на наші податки (він,навіть не є депутатом) замість пошуків допомоги, зневажає людей громади і пишаеться тим, що знайшов шлях "вибивання боргів" і вже з його нацьковування скривдили одну з сімей громади, забравши за 10 тис боргу квартиру.
бабо до дідо Показати IP 24 Квітня 2016 14:41
Якраз совковий пролетаріат платить в першу чергу, буде голодний, але без боргів. Не таке у них виховання, як у теперішніх багатіїв-бізнесменів, де щоб ще вкрасти , тому і багаті.
лучанка Показати IP 23 Квітня 2016 21:59
Щось не віриться...
Карина Показати IP 23 Квітня 2016 23:46
Дід такий розумний. А взагалі нічого харошого тобі не зролять о їм це чимось вигідно , бо дорожчає і щоб люди платили і знову хтось загачувався!!!!!!
апппп Показати IP 24 Квітня 2016 11:54
ВКЛЮЧІТЬ ВОДУ В МАРШУТКУ ЗАЙТИ НЕМОЖНА
Петро Показати IP 24 Квітня 2016 14:32
Міська влада планує карати населення за борги, а юридичні особи ? Писали, що відключили гарячу воду за борги підприємств, а карають населення....Поясніть мені ,Петру, може я щось не зрозумів ? У мене боргу немає і гарячої води теж.
Лучанка Показати IP 24 Квітня 2016 19:57
А чому не написали коли саме відновлять. "Котельню" сьогодні викликали на роботу але глухо. холодна вода. І не треба ля-ля що треба пару днів. На те щоб виключити потрібно було пару хвилин.. значить робіть так само щоб включити....
Гапонюк Показати IP 25 Квітня 2016 08:43
Ураааа! Гаряча пішла. Слава Гройсману!
лучанка Показати IP 25 Квітня 2016 16:09
цікаво чи це щастя надовго? чи це для галочки на пару днів?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus