USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі депутати таки хочуть взяти кредит

30 Травня 2013 15:46
Луцькі депутати планують взяти кредит на енергозбереження обсягом 4 мільйони гривень терміном до 5 років під 3 % річних у Північній екологічній фінансовій корпорації (НЕФКО).

Про це стало відомо під час другого пленарного засідання 41-ї сесії Луцької міської ради 30-ого травня.

Начальник відділу з енергозбереження управління економіки Костянтин Патракеєв розповів, що 4 мільйони гривень - це пільговий кредит, який буде наданий у євро. Повертати кошти треба буде за курсом на момент отримання кредиту.
За словами Костянтина Патракеєва, кошти міськрада повертатиме за рахунок коштів окупності від упровадження проекту. Першу сплату з погашення кредиту буде лише через півроку після закінчення робіт з енергозбереження.
За кредитні кошти планують впровадити енергозберігаючі технології у двох школах, двох дитячих садочках, у гімназії та клінічній лікарні. За словами Патракеєва, найбільше грошей хочуть спрямувати на гімназію №21 - на басейн, зокрема, на заміну вікон, даху, утеплення стін.
У підсумку депутати підтримали проект, але обумовили, що остаточне підписання договору між міською радою і НЕФКО прийматиме сесія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучани Показати IP 30 Травня 2013 15:54
Мало боргів?
Анна Показати IP 30 Травня 2013 16:27
Краще на Ліцей Інтернат Луцький виділили б, сором Вам! ті діти і так комфорту в дома не бачать, ще й в школі теж саме!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus