USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Луцький комуніст поскаржився в ефірі російського ТБ на переслідування в Україні

20 Вересня 2018 10:40
Луцький комуніст Олександр Кононович на російському телеканалі поскаржився на переслідування в Україні.

Про це він заявив в ефірі каналу «Росія-1», передає Конкурент.

Зокрема голова російської спільноти на Волині розповів, як його вигнали з аспірантури через його позицію, як підпалили офіс російської спільноти тощо.

На питання журналістів, за що Олександра звинувачують в Україні, він відповів: «Я сепаратист, 258 стаття, участь у терористичних організаціях, 111 – повалення конституційного ладу. А з аспірантури мене вигнали за низькі моральні норми поведінки».

«Коли до мене прийшли і сказали, що я повинен змити ганьбу з росіян, які живуть на Волині, і в прямому ефірі на Волинському телебачення повинен плюнути в портрет Путіна, я сказав, що цього робити не буду. Мене запитали: «Ти що, любиш Путіна?» Я відповів: «Ні, я просто вихована людина». Я не буду плювати в будь-чий портрет», – розповів Кононович у прямому ефірі російського каналу.

Луцький комуніст каже, що пробував оскаржити рішення про вигнання з аспірантури в суді, однак, з його слів, позов без руху лежить вже чотири роки.

Нагадаємо, працівники Служби безпеки України провели обшуки напередодоні 9 травня. Під "приціл" правоохоронців потрапила квартира і луцького комуніста Михайла Кононовича в Києві. Під час обшуків у лідерів забороненої Комуністичної партії України вилучили посвідчення луцького комуніста Олександра Кононовича, де вказано, що він належить до «Русской общины Волынской области». Натомість його брат Михайло Кононович належить до білоруської спільноти «Сябры Валыні».

А в лютому у Києві луцьких комуністів побили за агітлистівки, які закликають до боротьби з нацизмом.

Зауважимо, брати Олександр та Михайло Кононовичі скандально відомі у Луцьку своєю антиукраїнської позицією та пропагування сепаратизму. Так, у лютому 2015 року Олександр в ефірі «новороської» передачі заявив «про неофашизм на Волині».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Сепар Показати IP 20 Вересня 2018 10:47
Ну и где хоть слово неправды в его словах? Всё правильно мужик говорит
Юніоніст до Сепар Показати IP 21 Вересня 2018 08:12
Гадаю, він бреше. Попросили б плюнити у портрет Порошенка - плюнув би. Де платять більше - там і твоя батьківщина. Може він й має рацію. Але це не змінює факту, що він є бидлом. Неофашистів на Волині не помічено. Пара підлітків що граються у рейх? Оце й ваші неофашисти? Це діти, дайте їм бути дітьми. Не станемо притягувати до відповідальності малих через їх юнацькі бунти. А серед дорослих - навіть ознак шовінізму немає. Що вже там про фашизм казати. Інша справа Ростов. От там - ненависть до сусіднього народу і гноблення за мову. Ви уявляєте щоб на Волині вигнали з автобусу за "передайте за проезд, пожалуйста"? А у Ростові за "Передайте, пане, за проїзд, калі ласка" викинуть з ходу. Шовінізм росіян - цей Мудрагелі Кононович - не бачить. А у нас - купу неадекватних підлітків - і одразу пукан горить. Як гадаєте чому? Скажіть тільки чесно: за що росіяни мають монопольне право на слова "чурка, нєгр, хохол,бульбажор і т.д." а у нас слово жартівливе "москаль" - ВСЬО ПРІЗНАК ФАШИЗМА, УНІЧТОЖИТЬ УРІНУ АААААААААААААААА Тож відповідь на ваш коментар: А що з сказано ним є правдою?
Учасник АТО до Сепар Показати IP 21 Вересня 2018 10:23
Мужик? Гиги)). Що оце недорозуміння має спільного з мужиком, крім фізіологічних органів?
Лопатою по ваті до Учасник АТО Показати IP 21 Вересня 2018 14:04
За цим створінням плаче зона, - за сепаратизм, за заклики до повалення влади в Україні. А те що воно таке гниле, продажне і нікчемне, - товоно вже життям покаране, одним словом ущербне!
це Показати IP 20 Вересня 2018 10:55
наш медвєдчукютисяча сбу та сам петя нас спасуть від нього.я думаю вони по тому дєлу частічно партньори..
Анатоль_ Показати IP 20 Вересня 2018 11:13
Може ше неправда шо цiни ростуть, росте доллар, на газ хочуть увеличить платню з людей. А пенсii в нас маленьки
!"№ до Анатоль_ Показати IP 21 Вересня 2018 14:07
Ну ти ж то на державному забезпеченні, - і палата в дурці, і харчі, і уколи. Тобі ж тільки й треба, що врачів слухати і пролікуватись, а ти ...?
стосується кожного Показати IP 20 Вересня 2018 12:15
Цікаво, а чому ця людина до цих пір на волі?
Каратель до стосується кожного Показати IP 20 Вересня 2018 13:05
Ні, чому він ще живий? Комуняку на гілляку!
пр Показати IP 20 Вересня 2018 14:51
Что там неправда? Что нового для тех на Волыни, кто занимается политикой? Все по делу. Не преследуйте, не бейте людей - вот и весь секрет.
Анонім Показати IP 20 Вересня 2018 16:29
Навіть в коментарях неофашизм прослідковується. Що вже казати про інше.
Белорус Показати IP 20 Вересня 2018 22:35
Если он не прав подайте в суд! Чистая правда и то не вся!
! до Белорус Показати IP 21 Вересня 2018 13:59
Если это правда то пусть ОНО подаст в суд, или ты, - это же все попадает под статьи УК Украины. Но что то не подает комунист на кого, потому что это просто напросто лживое и трусливое животное, которое не отвечает за свои слова.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus