USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Під час обшуків знайшли сепаратистське посвідчення луцького комуніста Кононовича

8 Травня 2018 23:36
У Києві працівники СБУ під час обшуків у лідерів забороненої Комуністичної партії України вилучили посвідчення луцького комуніста Олександра Кононовича, де вказано, що він належить до «Русской общины Волынской области». Натомість його брат Михайло Кононович належить до білоруської спільноти «Сябры Валыні».

Світлини вилучених сбушниками посвідчень оприлюднив «Обозреватель».

Зокрема, як видно на знімку, посвідчення Олександру Кононовичу було видане у 2017 році та дійсне до 2022.

Також під час обшуків правоохоронці знайшли і чисті бланки посвідчень «Русской общины Волынской области».

Зауважимо, брати Олександр та Михайло Кононовичі скандально відомі у Луцьку своєю антиукраїнської позицією та пропагування сепаратизму. Так, у лютому 2015 року Олександр в ефірі «новороської» передачі заявив «про неофашизм на Волині».

Як повідомлялося, напередодні 9 травня у Києві працівники СБУ провели обшуки у лідерів КПУ. Зокрема, обшукували квартиру луцького комуніста Михайла Кононовича в Києві, помешкання Петра Симоненка і офіс Комсомолу України.

Натомість сам Олександр Кононович раніше заявляв, що нічого забороненого у нього не знайшли і нічого не вилучали.

У рамках проведення оперативно-розшукових заходів зі встановлення зловмисників, які здійснювали підпали машин українських політиків, вдалося вийти на групу, злочинну діяльність якої курував росіянин на прізвище Гогічаєв, що підпорядковувався секретарю Комуністичної партії Росії і співпрацював з лідером забороненої в Україні КПУ Петром Симоненком. Гогічаєв був затриманий під час підготовки до підпалу автомобіля директора Інституту національної пам'яті Володимира В'ятровича. Також стало відомо, що він надав свідчення, про те, що діє під керівництвом секретаря Комуністичної партії Росії Тайсаєва, який дав йому виходи на Симоненка для сприяння у вищевказаній злочинній діяльності. Більш того, за словами Тайсаєва, Симоненко працює в повній координації з росіянами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
генадій Показати IP 9 Травня 2018 00:11
Деб...Ли та й годі
Перехожий Показати IP 9 Травня 2018 07:05
А якби знайшли посвідчення члена "Єврейської", наприклад, общини, то чому це не рахувалося би сепаратизмом? Я дивуюся СБУ: Кононович, наскільки мені відомо, ніколи і не приховував і всі , хто цікавився давно знали про те, що він в "русской общине". То ви ж і писали, читав саме на ваших сторінках колись..А це злочин? А вірменська община , наприклад, теж злочин? А кримсько-татарська? А це не порушення самою державою прав людей? Це не дискримінація за національною приналежністю? Перемога нацизму у день Перемоги над нацизмом? З чим всіх нас, українців, і вітаю....
укр до Перехожий Показати IP 9 Травня 2018 09:46
а не пішов би ти на куй, сєпар
Світязь Показати IP 9 Травня 2018 11:34
А на які шиши цих два уй....бка покупляли собі квартири в Києві ????
Укру Показати IP 9 Травня 2018 16:01
Видно, це все, що ти можеш сказати.....
юзько пилсудськый Показати IP 10 Травня 2018 07:21
Яка живуча ця комуністична зараза
Лучанка Показати IP 10 Травня 2018 10:06
Це беззаперечні докази якого злочину?До авторів "статті" запитання - який зв'язок тут із сепаратизмом?
Проти Показати IP 10 Травня 2018 17:40
Кононовичи совсем не глупые и весьма образованные парни. И что плохого в Белорусской общине?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus