USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Манія сепаратизму Лапіна. Відео

14 Січня 2018 07:00
Манія сепаратизму переслідує народного депутата Ігоря Лапіна. Всіх, хто думає не так як він – вороги України. Якщо проаналізувати сторінку нардепа у соціальній мережі Facebook, то вороги йому вважаються всюди. От і сьогодні Ігор Лапін побачив у телевізорі не те, що всі. Мережу підірвало чергове «видіння» Лапіна, йдеться у сюжеті телеканалу Аверс.

На одному з центральних каналів нардеп побачив у ведучого «георгіївську хустинку», швиденько сфотографував побачене і виклав у соцмережу з ґвалтом, що канал підтримує лінію сепаратистів. Яким же було, мабуть, здивування нардепа, коли обранці почали з нього відверто сміятись, бо окрім нього «георгіївської стрічки» ніхто не побачив.

До обговорення долучився і ведучий Олександр Попов, який зумисне зблизька показав свою смугасту хустинку і піджак, і звернувся до обранця.

«Це відео спеціально для вас, щоб ви роздивилися як слід: ось хустка, ось мій піджак. Якщо вам воно щось нагадує, то напишіть мені», - сказав ведучий.

Як виявилось, хустинка була і справді смугаста, але зовсім не «георгіївських» кольорів, а вишнева у білу смужечку, і роздивитися це змогли усі, окрім народного депутата. Дописувачі активно насміхалися із нардепа та радили йому перевірити зір та голову.

Обсміяний депутат хутенько видалив пост та написав, що у нього зламався телевізор.

А й справді, що зламалося у депутата? Мабуть і виборці тепер задумаються, аби напередодні обрання кандидати проходили психіатричне обстеження.

Тим часом Луцьк, де-факто, залишився «сиротою» при живому нардепі, який не виявляє законодавчої ініціативи і не працює ані з виборцями, ані з місцевою владою. Ігор Лапін проігнорував прохання міської влади допомогти у вирішенні блокування рахунків «Луцьктепла», надіславши відписку.

Так само як і лучан, які просили його допомогти в облаштуванні паркану задля безпеки дітей поруч з ТРЦ «ПортCity» та звичайних луцьких пенсіонерів, яким банально не вистачає на ліки та продукти з мізерної пенсії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
І Показати IP 14 Січня 2018 08:15
Таких атошних на всю голову в Луцку немерено
Сеня Показати IP 14 Січня 2018 13:15
Оце я чуть не вляпався в мене труси смугасті .Прийдеця викинути .
Анонім Показати IP 14 Січня 2018 16:09
і таких хворих "патріотів" дуже багато на Україні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus