USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Мешканці луцького гуртожитку хочуть захистити свої інтереси

30 Вересня 2015 12:17
Подати позов до суду в інтересах мешканців гуртожитку, які хочуть приватизувати житло, закликають депутатів Луцької міської ради.

Про це йшлося під час 78 сесії Луцької міськради 30 вересня.

Із депутатським запитом до міського голови звернувся секретар Луцької міської ради Сергій Григоренко. Він просив надати слово представнику мешканців гуртожитку на вулиці Сагайдачного, 1.

Представниця мешканців Євгенія Лазарук розповіла, що з 1997 року гуртожиток передали Миколі Голєву, який згодом продав його. В подальшому протягом 17 років тривали судові процеси, а два роки тому суд визнав, що житло було продане неправомірно.

Мешканці зверталися до міськради, щоб рада подала позов про зняття реєстрації права власності, що надасть мешканцям право на приватизацію житла.

Депутати підтримали запит Сергія Григоренка щодо позову на користь мешканців гуртожитку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
микола 2 Показати IP 30 Вересня 2015 16:06
ще необхідно пригадати, що 1672 році земля на якій розміщений гуртожиток була подарована корелем Сігізмундом графу Потоцькому. Виборча компанія стартувала!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus