USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На ЛНТУ пропонують встановити пам’ятну дошку Миколі Романюку

17 Жовтня 2017 11:12
Меморіальну дошку пошани покійному меру Луцька Миколі Романюку пропонують встановити на приміщенні Луцького національного технічного університету.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 17 жовтня.

На розгляд комісії подали звернення від громадянина Бондарчука С.Ю. щодо встановлення меморіальної дошки пошани Романюку М.Я. на приміщенні ЛНТУ та добудови пам’ятника борцям за волю та незалежність України загиблим воїнам АТО на території меморіалу Вічної слави у місті Луцьку.

Із цього приводу голова комісії Андрій Козюра пояснив, що міська рада не має відношення до університету й направив звернення в Управління містобудування та архітектури, аби там вивчили звернення та дали відповідь.

Нагадаємо, що покійному міському голові Миколі Романюку присвоїли звання «Почесного громадянина Луцька».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Макс Показати IP 17 Жовтня 2017 12:09
Отличная идея. Хороший мер был
Микола Показати IP 17 Жовтня 2017 13:00
А чому не на міській раді?
Анонім Показати IP 17 Жовтня 2017 14:48
який ЛНТУ, такий і мер романюк

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus