USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На ЛПЗ у Луцьку спіймали алабая, який атакував людей

14 Січня 2017 19:40
Пса, який кидався на людей та собак, зловили та ізолювали.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомила директор КП «Ласка» Дана Новарчук.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, вже другу добу на вулиці Бенделіані, що на ДПЗ у Луцьку, розгулюють дві великі собаки - алабай та голден ретривер.

Алабай агресивний, накинувся на двох людей, покусав собак, що мешкають на вулиці та деяких домашніх, яких господарі вивели на вулицю. 13 січня пес напав на лабрадорів місцевої жительки, а 14 зранку покусав сусіда.



Пані Ольга зателефонувала в КП "Ласка", де їй відповіли, що "виклик записали ще вчора. Проте в ловців сьогодні вихідний і ніхто не приїде". На усі аргументи щодо маленьких дітей та безпомічних людей реакції не було, адже у них вихідний.

Проте, о 18:34 директор «Ласки» Дана Новарчук «відрапортувала», що алабая вже зловили.

«Офіційний графік роботи працівників - з 9 до 18 години. Субота, неділя та святкові дні - вихідні, бюджетом не передбачені нічні виклики чи у вихідний день. Все це робиться на волонтерських засадах заступником або директором.

Щодо виклику про собаку породи алабай: ми приїхали не відразу, оскільки на зміні працював сторож, якого щойно взяли на роботу, людина просто не зорієнтувалась і злякалась турбувати керівництво у святковий день. Йому провели роз’яснювальну роботу щодо таких нагальних інцидентів», - повідомила Новарчук.

У коментарі ІА Волинські Новини Дана Новарчук повідомила, що відловили пса о 9 годині ранку, як тільки їй стало відомо про даний інцидент. Туди ж прибув заступник директора КП після того, як дізнався про подію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Андрій Показати IP 14 Січня 2017 19:43
А що на попі в алабая позначили червоним? І за скільки загнали ретривера золотистого?
Кошак Показати IP 14 Січня 2017 22:22
Скоріш за все це дротики з транквілізатором
Андрій до Кошак Показати IP 14 Січня 2017 23:42
От же ж збоченці
Бачив особисто до Кошак Показати IP 15 Січня 2017 00:14
Чого просто не накинути сетку і зловити? Він не агресивний був і мирно лежав!!! Цей транквілізатор негативно впливає на організм тварини. І для чого два постріли робити було???
Гицель до Бачив особисто Показати IP 15 Січня 2017 10:35
Тра було завалити і проблема знята
Ага до Гицель Показати IP 15 Січня 2017 11:11
причом валити треба було з РПГ
алекс Показати IP 18 Січня 2017 21:35
алабай це дуже розумні створіння в мене колись був такий пес він нам подарував дуже багато радості і багато сліз коли його нестало :( гад той хто залишив його на призволяще

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus